Mit csináljak? A nővérem barátjával kezd több lenni köztünk, mint sima barátság
Ők fél éve vannak együtt,mind a ketten 17 évesek,én 14 vagyok.
A sráccal eddig nem voltam annyira jóban,mert tipikusan az a 'kivagyok én,mert gazdag a családom és bmx-ezek' srác,szóval eléggé el van szállva magától meg néha bunkó tud lenni másokkal,de a nővérem már a kezdetektől oda volt érte,mert hogy mennyire helyes és minden lánynak Ő az álmai pasija,tök sok barátnője volt -.-"
Szóval hamar elegem lett belőle,mert a tesómnál mindig Ő volt a téma.
Mostanában tök sokat találkoztunk és nagyon jóban lettünk.
Már sokan poénkodtak azzal,hogy olyan néha,mintha nem is a tesóm járna a sráccal,hanem én :S
Ma itt volt a srác és a tesóm elment valahová,addig Ő ott volt velem és elkezdtünk beszélgetni.Azt mondta,hogyha nem lenne a testvérem,akkor talán lehetne más is köztünk,mint sima barátság.
Ez meglepett,mert tudtam,hogy már többször megcsalta a nővéremet,de azt nem gondoltam volna,hogy képes lenne szakítani vele...
Nem nagyon tudtam neki mit mondani,csak annyit,hogy a testvérem létezik és az Ő barátnője.
Utána hanyagoltuk a témát,mert jött a tesóm,de nemrég írt 1 sms-t,hogy komolyan gondolta,amit mondott és hogy tudja,hogy nekem is bejön.
Igaz,hogy tetszik a srác,de csak a nővérem barátja(ráadásul Ő az 1. pasija) és nem tudom,hogy most mit csináljak.
Eddig azt próbáltam elhitetni magammal,hogy a srác csak külsőre helyes,ha igazából megismerném,akkor utálnám...
De nem így lett,csak jobban megtetszett.Ráadásul folyton félre érthető jeleket ad és flörtöl velem,ami megőrjít.
Nem szeretem jobban a srácot a tesómnál.
Nem akarom lenyúlni a barátját,már próbáltam nem túl sokat beszélni vele,de Ő is keresi a társaságomat,ez ellen nem tudok mit tenni,nem mondhatom neki,hogy tegyen úgy,mintha nem ismernénk egymást.
Most is kiírt valamit facebookra és tudom,hogy rám céloz vele,de nem tudom,hogy mit mondjak neki,ha holnap találkozunk.
Látod mit csinál a nővéreddel, tudod hogy egy kurafi, és még volna képed összejönni vele? főleg, hogy a nővéred pasija... Csak meg akar fektetni, szóval ne legyél ennyi naiv, hogy leállsz vele, ezzel elrontva a nővéreddel való kapcsolatodat.
A leghelyesebben akkor jársz el, ha a nővérednek elmondasz mindent, megmutatod az sms-t és a nővéred kirúgja ezt a majmot, majd te is közlöd vele, hogy szia, nem kellesz. Így két szék közül a padlóra esik.
A nővéredet nem kell féltened, nagy lány már, az élet ilyen, néha pofára kell esni, hogy később jobb legyen (ha tanul az esetből). Picit összezuhan, hogy ki lett használva, de egyszer meg fogja még ezt köszönni neked :)
Szóval hajrá és tegyétek lapátra ezt a majmot.
Szerintem mondd el a nővérednek és felejtsd el a srácot.
1) Ha a nővéredet csalja, meg hűtlen típus, meg ilyen gonosz, és te sem voltál először jó véleménnyel róla, akkor nem biztos, hog ez eg jól működő kapcsolat lenne. Főleg, hogy veled is megtehetné ugyanazt, amit a többi lánnyal.
2) A nővérednek is kellemetlen lenne, hogy pont a tesója szúrja hátba.
Az ilyenfajta fiú csak játszik az érzelmekkel, nem lehet boldognak lenni mellette. Szerintem mondd el a nővérednek, hogy milyen ő valójában... Mert így nem fogja megtalálni a boldogságot. És te sem, ha ilyen alakkal jársz.
OFF:Na ilyenkor hálát adok az égnek, hogy csak fiú testvéreim vannak!
Egyébként felesleges itt győzködni, biztos összefog jönni a sráccal.
-Mert sajnos vagy olyan naiv kedves Kérdező!
De mindegy, úgyis mindig csak a saját kárán tanul az ember.
Én nem itéllek el, bármit is csinálsz, hiszen nem vagyok a bőrödben, de egy dologgal legyél tisztában. A srác számára a nővéred is meg te is egy-egy helyes punci vagytok, akiket birtokba tud venni. A nővéred már megvolt, érted még kell futnia pár kört. Ha sikerült, megvan az újabb strigula. Ha nem , esetleg majd később újra próbálkozik.
Az adottságai megvannak hozzá (jóképú).
Tudja, mit kell tenni (már van gyakorlata, kislányok befűzésében).
Megvan hozzá a szükséges gátlástalansága is.
Minél közelebb engeded a célhoz, annál nehezebben tudod leállítani őt is, meg magadat is. Ha meg nem mondod egyszer tudatosan, hogy "állj", akkor eléri célját, ami bizonyos értelemben neked is jó lesz, de kérdés, hogy megéri-e neked az árát. Az ár kisebbik része a nővéreddel való kapcsolatod, illetve az a tény, hogy nem fogja magában tartani. A baráti társaságban tudni fogják rólad, hogy te is megvoltál. A nagyobb része az árnak, hogy utána rövid időn belül (talán pár perc, talán pár hét) szembesülni fogsz a ténnyel, hogy te a történetben csupán egy punci tulajdonosa voltál, akit sikerült megszerezni, mint oly sok másikat. Nem láttam még tizenéves így elcsavart fejű kislányt, akinek ne lett volna utána évekig önértékelési problémája.
Cserébe, ha lesz erőd visszautasítani a csábítót, baromi büszke leszel magadra, amikor azzal a sráccal éled át ezt az élményt, aki tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!