Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A nővérem...

Mit csináljak? A nővérem barátjával kezd több lenni köztünk, mint sima barátság

Figyelt kérdés

Ők fél éve vannak együtt,mind a ketten 17 évesek,én 14 vagyok.

A sráccal eddig nem voltam annyira jóban,mert tipikusan az a 'kivagyok én,mert gazdag a családom és bmx-ezek' srác,szóval eléggé el van szállva magától meg néha bunkó tud lenni másokkal,de a nővérem már a kezdetektől oda volt érte,mert hogy mennyire helyes és minden lánynak Ő az álmai pasija,tök sok barátnője volt -.-"

Szóval hamar elegem lett belőle,mert a tesómnál mindig Ő volt a téma.

Mostanában tök sokat találkoztunk és nagyon jóban lettünk.

Már sokan poénkodtak azzal,hogy olyan néha,mintha nem is a tesóm járna a sráccal,hanem én :S

Ma itt volt a srác és a tesóm elment valahová,addig Ő ott volt velem és elkezdtünk beszélgetni.Azt mondta,hogyha nem lenne a testvérem,akkor talán lehetne más is köztünk,mint sima barátság.

Ez meglepett,mert tudtam,hogy már többször megcsalta a nővéremet,de azt nem gondoltam volna,hogy képes lenne szakítani vele...

Nem nagyon tudtam neki mit mondani,csak annyit,hogy a testvérem létezik és az Ő barátnője.

Utána hanyagoltuk a témát,mert jött a tesóm,de nemrég írt 1 sms-t,hogy komolyan gondolta,amit mondott és hogy tudja,hogy nekem is bejön.

Igaz,hogy tetszik a srác,de csak a nővérem barátja(ráadásul Ő az 1. pasija) és nem tudom,hogy most mit csináljak.

Eddig azt próbáltam elhitetni magammal,hogy a srác csak külsőre helyes,ha igazából megismerném,akkor utálnám...

De nem így lett,csak jobban megtetszett.Ráadásul folyton félre érthető jeleket ad és flörtöl velem,ami megőrjít.

2011. dec. 26. 20:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
98%

A nővéred egy gyenge jellem.

Szívességet tennél neki, ha rábeszélnéd a szakításra.

Vagy mondd meg a szüleidnek, hogy a srác megcsalta a nővéredet!

Igen, ez fájdalmas, de ez a helyes út! Ezáltal lehet a nővéred majd egyszer boldog. De ha ezzel a mocskos szemétládával marad sosem léphet túl rajta.

2011. dec. 26. 21:02
 12/33 A kérdező kommentje:
A szüleimnek nem akarom elmondani,mert ha pl. a srác szakít a tesómmal és lesz köztünk valami,akkor anyáék megölnék...:/
2011. dec. 26. 21:13
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Te jobban szereted a srácot, mint a nővéredet... :DDD

Na ez már gáz...:DDD

2011. dec. 26. 21:15
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

A pasi nem akar tőled semmit,ő csak kihívásokat keres, és úgy néz ki, h nincs is nagyobb kihívás annál, minthogy a csajának a húgát megszerezze (rosszabb esetben megdugja).

Bocsi,de te csak egy légy vagy aki belerepült a pók hálójába és arra vársz h a pók megegyen vacsorára!

2011. dec. 26. 21:16
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Figy, ha majd szakít a nővéreddel a srác, láthatod, hogy mennyire rossz lesz neki, mennyit fog sírni miatta. Te is ezt akarod? Nem könnyebb akkor lerázni, amikor még csak egy picit tetszik? Vagy most komolyan, mit gondolsz? Reménykedsz, hogy te leszel élete szerelme?
2011. dec. 26. 21:18
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

ha pl. a srác szakít a tesómmal és lesz köztünk valami,akkor anyáék megölnék.

Nem kedves, nem csak őt ölnék meg hanem téged is (és a nővéred is)...

Hogy őszinte legyek ekkora ésszel meg is érdemelnéd hogy felszedjen a srác, aztán 2 hét múlva meg úgyis írja a hasonszőrű smseket a következő ilyen hülye kis fruskának :)

2011. dec. 26. 21:20
 17/33 anonim ***** válasza:
98%
Itt a leggázabb te vagy. Milyen testvér vagy te egyáltalán, hogy felmerül benned ez a kérdés? Szerintem egyértelmű lenne, hogy lekoccintod a srácot, nem fantáziálsz róla és elmondod a tesódnak. Isten ments, hogy ilyen kis ribancjelölt hugom legyen, mint TE, aki a saját tesójának a pasiját is lenyúlná!
2011. dec. 26. 21:21
 18/33 anonim ***** válasza:

Szia, sztm. ez a kérdés a válaszodra:

http://www.youtube.com/results?search_query=kata+vagyok+van+..

2011. dec. 26. 21:24
 19/33 anonim ***** válasza:
2011. dec. 26. 21:25
 20/33 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha te is beéred ilyen bánásmóddal amit tesód kap a sráctól (megcsalja akár a saját kishugával is) akkor lehet, hogy meg is érdemled mind azt amit a sráctól kapsz, illetve amit nem, megbecsülést , sőt azt is megérdemled, amit a nővéredtől és a családodtól kapnál.

14 évesen a sulin kéne gondolkozni, nem pedig ilyesmin.

2011. dec. 26. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!