Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki, aki már most...

Van itt valaki, aki már most eldöntötte hogy nem megy sehová bulizni szilveszterkor? És ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Soha nem szoktam.
2011. dec. 26. 13:53
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem megyünk sehova, mivel a párommal most költöztünk külön a szüleitől, ezért Ő kijelentette,hogy most csak velem akar kettesben itthon lenni :)ú

Na meg persze amúgz sem vagyunk bulizós fajták..

2011. dec. 26. 14:10
 13/25 anonim ***** válasza:
én szívesen mennék bulizni,de a környéken csak egy utcabál lesz,ahol 13 évesek isszák le magukat,aztán balhéznak
2011. dec. 26. 14:35
 14/25 anonim ***** válasza:
Nos mivel en kulfoldon elek,.es nem ismerem az embereket ki milyen,.igy inkabb othol maradok a parommal es a kislanyommal,.ennel jobb szilveszter nem is lehetne!!tavaly parom haverjanal voltunk,.az valami fortelmes szilveszter volt,.tv-t neztunk pff.amugy sem vagyok bulizos tipus :-))jobb a beke,.es azert azt hozza tennem hogy ilyen alkalom adtan az ember tul sokat iszik ,.es ebbol adodik a verekedes balhe,.veszekedes stb,..na ez az ami egyaltalan nem hianyzik a nyugodt eletunkbol:-))
2011. dec. 26. 14:59
 15/25 A kérdező kommentje:
Én itthon maradok szakdogát írni :S Tavaly sem voltam bulizni, remélem nem maradok ki idén sem semmiből :D
2011. dec. 26. 15:03
 16/25 anonim ***** válasza:

Az iskolával köthető dologgal nem vagy egyedül kérdező, itthon fogok kuksolni, és tanulok szépen - január elején kapásból 3 vizsga vár rám... Szóval... ez van...

22/L

2011. dec. 26. 16:21
 17/25 A kérdező kommentje:
Részvétem! Rám február végén egy államvizsga vár, de addig is ki kell dolgoznom és megtanulnom 30 tételt, plusz prezi, szakdoga, ilyenek... Át tudom érezni :)
2011. dec. 26. 17:21
 18/25 anonim ***** válasza:
én se megyek, mert UTÁLOK táncolni meg bulizni
2011. dec. 26. 17:26
 19/25 anonim ***** válasza:
14/F (utolsó)
2011. dec. 26. 17:26
 20/25 anonim ***** válasza:
Én még nem tudom mi lesz. Egész idáig nagyon akartam menni valahova, mert eddig szinte az összes szilveszteremet otthon vagy rokonoknál töltöttem, és azt mondtam most már aztán tényleg nem. De ahogy elkezdődtek az ünnepek, úgy egyre inkább nincs kedvem semmire. Meg az is, hogy nem is nagyon lenne hova mennem, ráakaszkodni meg senkire sem akarok. Hát meglátjuk.
2011. dec. 26. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!