Van itt valaki, aki már most eldöntötte hogy nem megy sehová bulizni szilveszterkor? És ha igen, miért?
épp ma mondtam nemet egy meghívásra
egyik barátomnál lett volna összejövetel ismét - évek óta ez megy, és egyre unalmasabb a dolog nekem
szóval idén inkább itthon maradok, és végre azt nézek szilveszterkor, amit ÉN akarok :D
egyébként lenne kedvem bulizni - és most igazi bulira gondolok
de sajnos nincs rá nagy keretem, és ami még kevésbé van meg a bulizáshoz, az a társaság
sajnos a barátaim mind be vannak punnyadva a párjuk mellett otthon... pedig csak 24-25 évesek vagyunk
Nekem tavaly nagyon pocsék szilveszterem volt. Utolsó pillanatban, konkrétan este fél7-kor lett eldöntve, hogy discoba megyünk. Na most én amúgy sem járok ilyen helyekre, de a barátimmal szerettem volna lenni mindenképpen. Bementünk, elmentünk a mosdóba, mikor jöttem ki, egy 13 éves csaj lehányta kabátomat. Vihettem a tisztítóba (2500 Ft). Hangsúlyozni szeretném, hogy akkora tömeg volt, hogy egy helyben állni sem volt hely, be voltam szorítva egy tíz centis helyre. Állandóan azon aggódtam, hogy az a csaj, aki a cigivel hadonászik mellettem mikor égeti ki a ruhámat, illetve az is zavart ,hogy 13 éves kis srácok (20 éves vagyok) össze vissza taperolnak, ölelgetnek, fogdosnak stb. Hamar le is léptem.
Éppen ezért idén úgy döntöttem, hogy inkább itthon nézem a tűzi játékot, de még egy ilyen szilveszter pénzért sem. Hála Istennek barátnőm felhívott, hogy utazzak el hozzá és csak a szűk baráti kör lesz nála (kb 10-en) és együtt ünnepelünk, hülyéskedünk. Örülök, hogy most tényleg barátok kötött tölthetem ezt az ünnepet és nem vadidegenek között, aki lehánynak meg kiégetik a ruhámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!