Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehezebb lenne egyedul a...

Nehezebb lenne egyedul a kicsivel?

Figyelt kérdés
Parommal mostanaban megromlott a kapcsolatunk. Szeretjuk egymast es jol erezzuk magunkat egyutt, de annyi minden tortent, ami nem megy ki a fejembol...es vannak dolgok, amiket nem tudok lenyelni. A terhessegem alatt es szules utan kulon kasszan voltunk, mindennek a felet fizettem fele annyi penzbol mint O. Nagyon ossze kellett huznom a nadragszijat, mig o kedvere koltekezhetett. Szerettem volna kozos kasszat, de ez csak akkor tortent meg, mikor en mar tobb penzt kaptam, mint O. Szerinte igy normalis, azert kaptam kevesebb penzt, mert en itthon voltam terhessegem vegen es szules utan, nekem nem kellett dolgozni menni. Mar minden jo lehetne, van kozos kassza, de en ezt nem tudom elfelejteni. Szeretem es nem akarnam elhagyni, de vannak dolgok, amik nekem nem fernek bele egy kapcsolatba. Most is van par dolog, ami nagyon zavar, amik miatt ugy erzem, en es a babank teljesen hatterbe szorulunk. A volt feleseg, a barat baratno es a szamitogep is fontosabb mint en. Lehet, hogy en vagyok erzekenyebb, bar en nem veszem eszre magamon, lehet, hogy idot kene meg hagynom? Szeretnem meg rendbehozni, mindig is en alkalmazkodtam, de o nem fog valtoztatni semmin es azok a dolgok amik most vannak, nekem nem fernek bele egy napig sem. Nem tudom menjek-e vagy maradjak, mihez kezdek egyedul a 3hos fiammal, hogy induljak neki? Neki is jobb lenne ha nyugodt korulmenyek kozott none fel, es talan egyszer kapna egy olyan "apukat", aki foglalkozik vele is. Szerintetek? Nagyon el vagyok keseredve.
2009. máj. 20. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, olvasom, hogy az anyagiak nem hátráltatnának. Ez nagyon jó, mert sokan azért nem mernek lépni, mert nem tudnák eltartani a kicsit. Szerintem minél hamarabb lépj ki ebből. Ez a pasas egy önző dög, soha senkit nem szeretett magán kívül.
2009. máj. 20. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdést tettél fel, mert pénzügyileg meg technikailag biztos, hogy jóval nehezebb lenne neked a párod nélkül, de érzelmileg lehet, hogy könnyebb lenne akár egyedül is. Szerintem a párodnak nagyon nagy problémák lehetnek a felfogásával bizonyos dolgokról, mert amikor te terhes voltál meg szültél, nem tudtál annyit keresni, mint ő. Basszus, az ő gyerekét hordtad ki. Hogy lehet valaki ilyen? Persze, hogy nem tudsz annyit keresni így, mint ő. Ezek a felfogások engem kikészítenének. Meg hogy abszolút nem foglalkozik veletek. Szerintem előbb-utóbb nem fogod ezt bírni, ki fogsz benne készülni. Inkább időben lépj. Ha tudod, hogy nem fog változni, mire vársz? Majd amikor már 10 éve lesztek együtt és te idősebb leszel, hogy fogsz új életet kezdeni?
2009. máj. 20. 11:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nap,mint nap futok bele itt ilyen kérdésbe.

A végén már én is csak úgy fogok merni gyerekt vállalni,ha úgy érzem egyedül is bírni fogom,majd nevelni.

Ez az anyagiasság nem látszott rajta már a legelején?

Mikor megbeszéltéek a közös jövőt,nem esett szó róla,hogyan osztoztok majd a költségeken,közös lesz e majd a kassza egyebek?

Egyébként igazuk van a többieknek és a te írásod is egyértelmű,hogy menned kéne.

A kislányom nekem kerek 1 éves volt,amikor szakítottam az apjával.

Meglepően könnyű volt és felszabadító érzés.

Szerintem Neked is át kénéd élni!

2009. máj. 20. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nehezebb, lehet hogy konnyebb lenne. Neked kell erezned, hogyan tudnal kijonni egyedul anyagilag, lelkileg, fizikailag...stb. Gondold vegig a dolgot, a kicsitek megcsak most szuletett szinte.

Beszelgess a ferjedrol, es ne feljel tole! Mondd meg valtozzon meg, mert nem lesz jo vege a dolognak.

Az elozo felesegetol miert valt el?

Mit jelent az, hogy a volt felesege fontosabbak neki mint te???

2009. máj. 20. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!