Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nehezebb lenne egyedul a...

Nehezebb lenne egyedul a kicsivel?

Figyelt kérdés
Parommal mostanaban megromlott a kapcsolatunk. Szeretjuk egymast es jol erezzuk magunkat egyutt, de annyi minden tortent, ami nem megy ki a fejembol...es vannak dolgok, amiket nem tudok lenyelni. A terhessegem alatt es szules utan kulon kasszan voltunk, mindennek a felet fizettem fele annyi penzbol mint O. Nagyon ossze kellett huznom a nadragszijat, mig o kedvere koltekezhetett. Szerettem volna kozos kasszat, de ez csak akkor tortent meg, mikor en mar tobb penzt kaptam, mint O. Szerinte igy normalis, azert kaptam kevesebb penzt, mert en itthon voltam terhessegem vegen es szules utan, nekem nem kellett dolgozni menni. Mar minden jo lehetne, van kozos kassza, de en ezt nem tudom elfelejteni. Szeretem es nem akarnam elhagyni, de vannak dolgok, amik nekem nem fernek bele egy kapcsolatba. Most is van par dolog, ami nagyon zavar, amik miatt ugy erzem, en es a babank teljesen hatterbe szorulunk. A volt feleseg, a barat baratno es a szamitogep is fontosabb mint en. Lehet, hogy en vagyok erzekenyebb, bar en nem veszem eszre magamon, lehet, hogy idot kene meg hagynom? Szeretnem meg rendbehozni, mindig is en alkalmazkodtam, de o nem fog valtoztatni semmin es azok a dolgok amik most vannak, nekem nem fernek bele egy napig sem. Nem tudom menjek-e vagy maradjak, mihez kezdek egyedul a 3hos fiammal, hogy induljak neki? Neki is jobb lenne ha nyugodt korulmenyek kozott none fel, es talan egyszer kapna egy olyan "apukat", aki foglalkozik vele is. Szerintetek? Nagyon el vagyok keseredve.
2009. máj. 20. 09:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha úgy érzed (de csak ha tényleg úgy érzed és nem csak a félelem mondatja veled), még várj egy kicsit, hátha változnak a dolgok. Elhiszem, hogy nehéz ebből kilépni, és félelmetes is, még egyedül is, nemhogy egy kicsi babával. De hidd el, egy rossz kapcsolat a babának épp úgy rossz, mint neked. Odáig ne juss el, hogy lelkileg mész tönkre csak azért, hogy ott legyen az apja a gyereknek, és mert nem mersz egyedül lábra állni. Ha úgy döntesz, biztos vannak barátok, rokonok, akik segítenek Neked új életet kezdeni. Nehéz lesz. De hidd el, hogy egy kényszerkapcsolatnál mindenképp jobban megéri. A baba miatt sosem szabad együtt maradni, mert annak mind megisszátok a levét! Még abban az esetben sem muszáj, hogy "csupán" hétvégi apuka legyen! Ez a Te döntésed. Szóval, csak azért, mert félsz egyedül új életet kezdeni, ne maradj ott, mert nagyon fogod bánni. Kérj segítséget a családtól, biztosan támogatnak majd!
2009. máj. 20. 09:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

hát nagyon sajnállak a párod miatt,de bármilyen kegyetlenűl hangzik a leírtak alapján szó sincs részéről szerelemről. Milyen férfi az,aki akkor hajlandó csak közös kasszán lenni ha a nő többet keres? Arról nem is beszélve,hogy amikor az ő gyermekét hordtad a szíve alatt,és ez miatt nem tudtál dolgozni,nem támogatott? Egy férfinak (persze csak ha tényleg férfi) igenis a feladata,hogy mindent megteremtsen a családjának pláne ha az édesanya otthon van még a picivel. És nem attól függ a közös kassza,hogy ki mennyit keres. Azt megkérdezhetem,hogy miért mentél bele a közös kasszába miután végre nked maradt volna több pénzed,pláne,hogy terhessen meg miatta meg kellett húznod a nadrágszíjjat? Ráadásul mint írtad minden fontosabb neki mint Ti,akkor mi lesz késöbb? Neked is és a kicsinek is most lenne a legnagyobb szükséged rá és mégis cserbenhagy. Ha netán beteg lesz a pici és otthon kell vele maradni és kevesebb fizut kapsz,akkor megint jön a külön kassza?

Időt mire akarsz hagyni? Már kapott rendesen és mégse változott semmi. Gondold végig ezeket és ugy dönts,hogy boldog életed legyen,mert most sajnos nem az és ez melltt a pasi mellett nem is lesz az soha,pedig ennek az időszaknak kellene a legboldogabnak lennie.

2009. máj. 20. 09:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Előbbi vagyok megint (09:21).

Ha szeretitek egymást és amúgy jól megvagytok ahogy írod, akkor még várj egy kicsit valóban, hátha meg tudod emészteni a történteket... Bár, amiket említettél, azt én se tudnám azt hiszem lenyelni.:S De ha úgy érzed még várj, hátha máshogy alakul. Csak ne azon kapd magad, hogy eltelt 10 év, és semmi sem változott, legalábbis nem a jó irányba.

2009. máj. 20. 09:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Megint első és harmadik vagyok, újraolvastam amit írtál.

"Szeretnem meg rendbehozni, mindig is en alkalmazkodtam, de o nem fog valtoztatni semmin es azok a dolgok amik most vannak, nekem nem fernek bele egy napig sem."

Szerintem ezzel megválaszoltad a kérdésed saját magadnak.

2009. máj. 20. 09:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Azert lettunk kozos kasszan, mert en ugy gondoltam, az a normalis egy csaladban, addig harcoltam erte, mig sikerult, csak pont addigra, mire en tobbet kezdtem keresni. Ez csak egy regebbi dolog. Tudom, hogyha a mostani huzasait sorban lenyelnem, nagyon boldogok lennenk. De valahogy ugy erzem tele a pohar, nem megy mar. Ezert nem tudom mit lepjek, mert ha elhagyom, azt fogom erezni, hogy nem tettem meg mindent, hogy boldog csalad legyunk.

2009. máj. 20. 09:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak elkeseríteni, de ti sosem lesztek boldog család! Lépj és keress normális társat! Ez tényleg nem szerelem a részéről, sőt! Tudod mikor tűrném, hogy külön kasszán éljek a párommal, aki szült nekem egy gyereket?SOHA!

Ő egy önző dög, már megbocsáss! Nem érdemel meg titeket, ha minden más fontosabb neki! Ha már most ilyen, mi lesz később?! Tényleg menni kell! Te is megérdemled a boldogságot egy olyan ember oldalán, aki valóban szeret, tisztel, felnéz rád, és akinek te és a gyereked vagytok a legfontosabbak a világon!

2009. máj. 20. 09:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, igaza van az előttem szólónak! (09:48)

És nem neked kell folyton alkalmazkodnod. Ez jusson mindig eszedben. Te eddig igenis alkalmazkodtál, vagyis megtetted a magadét. Meddig kéne próbálkoznod, hogy azt érezd mindent megtettél? Ezt ne várd ki, mert sosem jön el. Igen, valószínűleg párszor megbánod majd, mert érzed, hogy egyedül nehéz. De igenis megpróbáltad! És jusson mindig eszedbe, hogy miket nem tudtál lenyelni, és hogy ezeket ezután sem tudnád! Nincs rosszabb egy olyan kapcsolatnál, ami tönkretesz. Ez a gyereknek is rossz, és később még nehezebb lesz lelépni.

2009. máj. 20. 09:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi tőletek félti a pénzét. Ennyi. Tudod, ha jól keres, természetesen vegyen magának amit szeretne, belefér, hiszen az övé. De hogy neked meg kelljen gondolnod hogy vegyél-e mondjuk szülés után egy normális ruhát mert nincs rá külön pénzed, míg ő márkás cuccokban feszít, hát pl ez nem fér bele. Egy férfinek gondolskodnia kell a családjáról, már ha úgy érzi hogy a családja. És nem azért mert kötelesség, hanem mert egy normális pasinak ez a vágya. Tényleg.

Szüleidhez nem tudsz hazamenni? egyébként annyit biztos fizetni fog a pasi mint eddig (hiszen az se sok)

Nekem a probléma ott van, hogy te jobban szereted azt hiszem mint ő téged. és ezáltal a gyereket is.

2009. máj. 20. 10:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudok anyuekhoz menni, es nem is szeretnek. Most keresek annyit, hogy vigan eldegeljunk a kicsimmel kettecsken, most mar az anyagiak nem hatraltatnak. Csak az erom hianyzik, hogy megtegyem az elso lepest. Tudom, hogy lepnem kell, az eszem sugja. Csak mint irtatok is, en jobban szeretem ot, mint o engem es ezert nehez itthagyni. Bar, ha belegondolok, hogy neki ez lehet, hogy semmit nem jelent?
2009. máj. 20. 10:20
 10/14 anonim válasza:
100%
Nem irigyellek!! Sajnos nálam sem sokkal jobb a helyzet. Pici babám van nekem is. Párom a lakásomba költözött amikor komolyabbra fordult a helyzet kettőnk között. Aztán elvette a kocsimat (aminek a részletét igen kemény spórolás után tudtam csak kifizetni), ő jár vele azóta is, és amikor meglátom fáj a szívem, hogy mennyire nem törődik vele sem. Pedig igen gyakran szükségem lenne rá (bevásárlás, orvoshoz menetel). Szinte már nap mint nap eszembe jut, hogy összepakolom a holmiát és megkérem, hogy menjen el. Aztán rájövök, hogy nem merem megtenni... Kitartást kívánok Neked-Nektek is!!
2009. máj. 20. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!