Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz társam valaha? 27 n

Lesz társam valaha? 27 n

Figyelt kérdés

..kicsit kiborultam ..ma családi összejövetelkor ..minden 2. kérdés az volt : van barátod ? jajj miért nincs ? és mikor lesz már baba ?

nem szokott ez általában zavarni -de most nagyon megvisel :( totál kiborultam ..pedig egy dekoratívnak mondott,vidám energikus művész lányka vagyok ..és tényleg én is elgondolkodtam ..

ha eddig nem találkoztam egy olyannal sem akivel kölcsönösen szerelmesek lettünk volna ,és akinek szívesen szülnék -mi az esély a jövőben ? :(

Voltak kapcsolataim ..de én nem akarom h az éltem hazugság és megalkuvás legyen -ha valakit nem tudok szerelemmel szeretni megmondom ,és elvárom h nekem is megmondják ,mert így korrekt ..

Mit gondoltok erről ? nagyon hiányzik egy valódi társ. De tényleg ,mert a társas magány fogalmát ismerem -tehát akkor inkább vagyok egyedül ..

Köszönöm h írtok !

2011. dec. 25. 21:36
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

A családi összejöveteleken nálunk ugyanez megy, de barátok is hajlamosa ilyesmiket kérdezni...

Az emberek nem szeretik, ha valaki más utat jár, mint amit ők. A kisebbek (15 évesek) néha el sem tudják képzelni, hogy egy felnőtt nőnek nem az a célja, hogy mielőbb férjhez menjen, lebabázzon, hogy mielőbb gyereket nevelhessen, de sok felnőtt sem érti meg.

Egyébként meg közös témát találni is nehéz, ebben tudnak gondolkodni.

Ha a belső bizonyosságod megvan, nem bizonytalaníthatnak el. A karácsony ilyen nehéz időszak. :)

*Ha már egyedül vagy, ne azért csináld, hogy te legyél a társaság r*banca, akinek minden szabad pasi udvarolhat. Ahogy valaki tanácsolta. Még ha a többi nő irigykedik is érte. Ez azért már beteges.

2011. dec. 26. 11:52
 22/37 anonim ***** válasza:

15 évesre tényleg ne hallgassál. Úgy írt az mintha 27 évesen törvényszerű lenne gyereket szülni.Mindenki magánügye mikor mit,nem erőszak alapból se.

Én is hasonló cipőbe járok kérdező.

2011. dec. 26. 18:30
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Megmondom én neked hogy mi a te bajod!

Válogatós elkényesztetett qcsa vagy!

Annyi korombeli egyedülálló pasi van h hihetetlen, ha gondolod összehozlak 1gyel!

30/f"

Azért megnézném, milyen pasik azok :D

Gondolom olyan intelligensek, mint a te válaszod :D

2011. dec. 26. 19:50
 24/37 anonim ***** válasza:

Írtam privit.

30/f

2011. dec. 27. 08:11
 25/37 anonim ***** válasza:
"*Ha már egyedül vagy, ne azért csináld, hogy te legyél a társaság r*banca, akinek minden szabad pasi udvarolhat. Ahogy valaki tanácsolta. Még ha a többi nő irigykedik is érte. Ez azért már beteges."- ram celoztal, kedves valaszado. Meglatni az egyedulallosag jo oldalat is es r*bancnak lenni szerintem nem egy es ugyanaz. Kepzeld, nem vag vizszintesbe mindenki, aki bokol nekem, de egyes besavanyodottakkal ellentetbe tudok szivbol orulni egy dicsero es elismero szonak. Ennyi.
2011. dec. 27. 12:17
 26/37 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Love actually című filmet, nekem egy kicsit mindig új hitet ad, hogy igenis mindenkire vár az igazi.
2011. dec. 28. 20:46
 27/37 anonim ***** válasza:
40%
18-as!... Ez izé... udvarlas akart lenni? Esetleg egy szado-mazo klubban sikerrel is járhatnál, de a közéletben a szóbeli erőszakot elítélik, és a bántalmazót elkerülik jó messzire, végletes esetekben ehhez még az állam is segítséget nyújt (távoltartási végzés, kötelező gyógykezelés, stb.)
2012. jan. 1. 20:37
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

27 évesen egyátalán nem vagy elkésve a babával..ne hagyd hogy ezt táplálják beléd,

ez egy nálunk szokásos bevett dolog hogy 30 alatt KELL szülni mert különben öreg

leszel satöbbi..

Ne törődj vele, én is ilyen voltam amíg nem költöztem ki 2 évre külföldre

és nem az ellenkezőjét láttam ...30 éves korukig buli aztán irány a komoly párkapcsolat keresés...

31-34 éves korukban pedig lebabáznak :) Felnőtt nőként sokkal jobb döntést hozhatsz párválasztás kérdésében,

nem csak szerelemből rózsaszín ködben beleugrasz 23-25 évesen egy babavállalás projectbe amiből válás lesz 5 éven belül.

Persze vannak kivételek ,de nézd meg napi hány kérdés van csak itt a gyakorin a fiatal elhanyagolt anyukáktól!

Semmit nem vesztettél még, ne görcsölj rá élvezd az életet a megfelelő pár pedig rád fog találni.

nem kell sietetni semmit

27/N

2012. dec. 5. 09:46
 29/37 anonim ***** válasza:
Szia!Én 25 évesen voltam így, a szüleim és a nagyszülők már előadták az elméletüket, hogy nem megyek már férjhez, a normális pasik foglaltak.. De nem így volt.. abban az évben találkoztam a már férjemmel!! Szerintem ne add fel és az igényeiden, ha nem túl extrém, ne változtass! Járj nyitott szemmel, de ne görcsölj rá! Ha boldog vagy a bőrödben, az kisugárzik, észre lehet venni, hogy rendben vagy magaddal! Szerintem mindenkire vár az igazi!! 28L
2012. dec. 5. 10:08
 30/37 anonim ***** válasza:

Nagy adag szerencse is kell ahhoz,hogy valaki igazán hozzá illő társat találjon.

Ki tudja,hogy még az idén nem botlasz-e bele egy neked megfelelő pasiba?

2012. dec. 5. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!