Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lesz társam valaha? 27 n

Lesz társam valaha? 27 n

Figyelt kérdés

..kicsit kiborultam ..ma családi összejövetelkor ..minden 2. kérdés az volt : van barátod ? jajj miért nincs ? és mikor lesz már baba ?

nem szokott ez általában zavarni -de most nagyon megvisel :( totál kiborultam ..pedig egy dekoratívnak mondott,vidám energikus művész lányka vagyok ..és tényleg én is elgondolkodtam ..

ha eddig nem találkoztam egy olyannal sem akivel kölcsönösen szerelmesek lettünk volna ,és akinek szívesen szülnék -mi az esély a jövőben ? :(

Voltak kapcsolataim ..de én nem akarom h az éltem hazugság és megalkuvás legyen -ha valakit nem tudok szerelemmel szeretni megmondom ,és elvárom h nekem is megmondják ,mert így korrekt ..

Mit gondoltok erről ? nagyon hiányzik egy valódi társ. De tényleg ,mert a társas magány fogalmát ismerem -tehát akkor inkább vagyok egyedül ..

Köszönöm h írtok !

2011. dec. 25. 21:36
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
81%

"nem szokott ez általában zavarni -de most nagyon megvisel :( totál kiborultam .."

Ez megerősíti az előbb említett feltevésemet. Kifejezetten a kiborításodra utaztak!

2011. dec. 25. 22:09
 12/37 anonim ***** válasza:
45%

Komolyan mondom nem lehet megérteni a férfiakat, nõket, hogy miért olyan nehéz pàrt talàlnotok?Ennyire igényesség van vagy mi a franc?

Egyébként a 15 évesekre meg ne hallgassàl, hiszen még semmit sem tudnak, hogy mi az élet igazàn!

2011. dec. 25. 22:11
 13/37 anonim ***** válasza:
32%

Én írtam a 8. és 11. hsz-t is, és van még gondolatom.

"egy dekoratívnak mondott,vidám energikus művész lányka vagyok ..és tényleg én is elgondolkodtam ..

ha eddig nem találkoztam egy olyannal sem akivel kölcsönösen szerelmesek lettünk volna ,és akinek szívesen szülnék -mi az esély a jövőben ? :(

"Voltak kapcsolataim ..de én nem akarom h az éltem hazugság és megalkuvás legyen -ha valakit nem tudok szerelemmel szeretni megmondom ,és elvárom h nekem is megmondják ,mert így korrekt .. "

Nagyon helyes, ezek tökéletesen értékes jellemzők.

Mindig mindenhol az Univerzumban.

De nem most es nem a Földön:

ma a jó: gyűlölt

ma a szép: megvetett

ma a korrekt: szarkeverőnek tartott

ma az igaz: lázadó

ma az őszinte: bántalmazónak számít.

Stb...

2011. dec. 25. 22:13
 14/37 A kérdező kommentje:

Nem szándékozom önjelölt művésszé avanzsálni -max igazivá ;)

Táncolok és zenélek röviden ennyi.nyilván a karakterem és az attitűdöm van akinek bejön és van akinek nem ezzel nincs is semmi baj .

A 'művészlélek' kifejezést valóban úgy érzem és úgy is élem meg -sajnos v nem -sokkal kifinomultabb érzékkel rendelkezem ..és nagyon hamar kiszűrök dolgokat .

Az energia rablás igaz aki írta, úgy jöttem haza ..h majd szétesik a fejem és h nincs "energiamező" amiből meríteni tudnék ..igy kb egy algopirin kíséretében jól kizokogtam magam ..-és csak utólag értettem meg h mi is a valódi bajom.

Köszönöm az eddigi válaszokat ,írjatok még..

26 n nagyon sajnálom :( és szívből együtt érzek ! én is hasonló helyzetbe kerültem volna nemrég csak hamar felismertem h a ő nem szeret engem (és még így is megviselt)

2011. dec. 25. 22:20
 15/37 anonim ***** válasza:
91%

Jó, akkor írok még.:)

Ők is látják, hogy Te dekorativ, okos, JÓ, tartalmas ember vagy. Ők bőven Mögötted kullogva érzik magukat. Ezért egy kis elégtételt vesznek Rajtad, hogy lám, né'd már, mennyi mindenben tokéletes, aztan nem kell senkinek! aztan elkezdenek evvel piszkalni, hogy fajdalmat okozzanak Neked. Mert Tőled lehet elvenni. Mert Neked van több, náluk több.

Senki sem rúg bele egy halott oroszlánba.

2011. dec. 25. 22:32
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon hasonlóan voltam 26 éves koromig. Aztán hirtelen találkoztam valakivel, aki passzolt minden szempontból. Most már 30 vagyok és ő a férjem.

Nem a kor a lényeg, mert szerencse vagy pech kérdése, kinek mikor.

Netes társkeresést ajánlom. Sok barátot is szereztem onnan - mint férfi/nő nem jöttünk be egymásnak, de emberileg szimpatizáltunk, így kialakult barátság, amik tartanak a mai napig. Emellett a férjemet is ott ismertem meg.

Természetesen sok hülye is van fent, de ha ennyire jók a radarjaid, szerintem gyorsan kiszűröd őket.

2011. dec. 25. 22:36
 17/37 anonim ***** válasza:
58%

24/N vagyok, szingli, es bevallom, nekem is hianyzik neha egy igazi tars, DE: neked nem esik jol, amikor egy tarsasagba az osszes pasi csak neked bokol, a tobbi csajnak nem, mert ott ul a pasi mellettuk, ok csak irigykednek rad, mert veled vannak elfoglalva? Nem elvezed, hogy, ha meglatsz egy jo pasit, akkor megteheted, hogy lepsz, vagy ha lepnek feled, megteheted, hogy elfogadd a kozeledest? Azzal flortolhetsz, akivel akarsz, oda mesz es azt csinalsz, amit akarsz, nem kell beszamolnod senkinek, nem tartozol magyarazattal senkinek, csakis magadnak.

Roviden: van am a szinglisegnek jo oldala is, csak meg kell tanulni elvezni es magasrol tenni az irigyekre- mert igenis azert csesztetnek, mert irigyek rad, ez tapasztalat ;)

2011. dec. 25. 22:43
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

Megmondom én neked hogy mi a te bajod!

Válogatós elkényesztetett qcsa vagy!

Annyi korombeli egyedülálló pasi van h hihetetlen, ha gondolod összehozlak 1gyel!

30/f

2011. dec. 26. 07:16
 19/37 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos nem csak te vagy így ezzel kedves kérdező, ilyenkor mindig kijön még jobban ha az ember magányos. Nekem is rátettek egy lapáttal a rokonok hogy "miért nincs má' valakim?" meg "mikor akarsz már megnősülni, mindjárt 30 leszel!". Pedig még csak 27 vagyok.

Bár az ember ösztönösen a szépet keresi, de ha esetleg adnál esélyt a kevésbé szép férfipéldányoknak akkor biztosan találnál egy olyan társat aki akár az életed végéig kitart melletted!

Fel a fejjel és Kellemes Ünnepeket!

2011. dec. 26. 07:53
 20/37 anonim ***** válasza:

pl. kezdj el tenni érte, jelentkezz fel egy társkeresőre. ;)

menj el önismereti csoportba, hogy tisztába kerüljél önmagaddal. Boldog új évet!

2011. dec. 26. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!