Lehet nekem valaha társam, párom?
Beregisztráltam több társkereső oldalra, és írtam több mint száz nőnek, megadva az email elérhetőségemet.
Ebből több mint 70 egynéhány megnézett, de egy sem írt vissza. Azaz, nulla levelet kaptam!
Statisztikailag nem biztató, és számomra kudarc a javából.
Ezek után reménytelennek tartóm a helyzetemet, pedig nem vagyok igénytelen, se bunkó.
37/F
hát nem tom.
Először is milyen képeket raktál fel, mit is írtál nekik pontosan....
Lehet, hogy te azt hiszed, hogy mindent rendben csinálsz, közben pedig nincs aki szóljon, hogy min kéne változtatnod.
És igen lehet társas, párod. A szomszédunk is 38 évesen talált rá élete szerelmére, most friss házasok.
2. vok
utolsó sorban *társad*
bocsi
„Szia, amennyiben szimpatikusnak találsz, és szeretnél velem beszélgetni, írj erre a címre…..”
Ezt írtam nekik.
Egyáltalán miért társkeresőn ismerkedsz?
És ha már társkeresőn ismerkedsz akkor írj a kiszemelteknek valami kedveset, szépet, ne azt hogy írjon ha szimpi vagy neki... olyanra bevallom én sem válaszolnék hiszen fogalmam sincs mit lehet egy ilyen levélre válaszolni. Ha kérdeznek akkor viszont mindig visszaírok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!