Nektek jó a karácsomyotok? Családdal esteelg barátokkal? Na meséljetek!
18.12-es
Ennyit mondott: Köszi!
Ennyivel le volt tudva! Ő nem vett elő semmit, nem adott semmit! Azt hiszem, megnézem a Halálos fegyvert a film+-on, meg a Fűrészt és elmegyek aludni! Karácsonyozzon azzal, akivel akar! Szép kis barátnő az ilyen...
Nekem jó karácsonyom van. :D
Béke van, szeretet, szüleim nem veszekszenek, se egymással, se velem.
Délután fát díszítettem egyedül, amit imádok :D Olyan ajándékokat kaptam, amiknek nagyon örülök, két könyvet, amit régóta szerettem volna, és két Sims2 kiegészítőt. Most azokat telepítem. A szüleim nagyon örültek az ajándékoknak, amiket tőlem kaptak, úgyhogy duplán boldog vagyok, mert jobb adni, mint kapni.
A vacsora nagyon finom volt, narancsleves, töltött hús baconos krumplival. Vannak még későbbre nagyon finom sütik.
Barátommal is beszélgetek így neten keresztül, szóval a szerelem is megvan.
Mindenkinek ilyen boldog karácsonyt kavánok!
Hm...
A barátnőim egy nyamvadt SMS-t nem írtak, v vmit, h hé bmeg.
Az ajándékozás során kiderült számomra, h senki sem ismer - nem lep meg, de h a saját édesapám ennyire idegenként tekintsen rám, pedig hat évig csak ketten éltünk... na, ez esik a legrosszabbul.
Közös vacsi, beszélgetés nem volt, híradót néztünk. Mostohaöcséim gépeznek, többiek tvznek, én GYK-zok.
Ennél még az is jobb lenne, ha egyedül töltöm, mert akkor lemegyek nagynénémhez, az egyetlen emberhez, aki törődik velem, és tényleg szeret.
Hát nekem is rossz...úgy látom, nem én vagyok az egyedüli, akinek az anyukája iszik..nekem mellette még a cigit is szívja, ez megy reggel 5től este 10ig, ha nem dolgozik...
Ajándék nincs, nem is kell, az nem lényeg. Apám leszar, egyik nagyanyám úgyszintén, pedig én felhívtam őket, de ők nem kívántak boldog karácsonyt, a másik nagyim aki velünk lakik, ő kapott egy pulcsit, amit ő elkezdett "átalakítani" és most úgy néz ki, hogy a gombokat levágta, az ujját felvagdosta, mert szoros volt (holott L-es a mérete, és XXL-est vettünk..) , a kutyám lelépett csavarogni, a "barátaim közül" senki nem írt vissza, pedig én reggel írtam nekik, és láttam, hogy másnak írtak..
de.. nem panaszkodok, mert lehetne rosszabb is. Attól függetlenül, hogy anyukám alkoholista, sohasem tett olyasmit, ami miatt neheztelnék rá, hacsak azt nem, hogy néha kicsit bunkóbban válaszolt a kelleténél. Egészséges vagyok, nincs semmilyen betegségem, van pénzünk mindennap ételre,gázra,stb. van a fejünk felett tető..:)
szóval jó is, és rossz is a karácsonyom. attól függ, hogy milyen szemszögből nézem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!