Nektek jó a karácsomyotok? Családdal esteelg barátokkal? Na meséljetek!
Volt már jobb is :/
Bár igaz,fa van,szép díszben áll a ház,kaja van, 9,5kg szaloncukor is van, hó van. Viszont ajándék a senkinek sincs,mert valahogy nem volt idő vásárolni,meg senki sem tudott a másiknak mit venni,felesleesen kacatokra meg nem pocsékoljuk a pénzt.
Anyám,sík ideg mint minden ünnepkor,hogy minden kész legyen és a terv szerint haladjon és ez a hangulat mindig kiüt a család többi tagjára.
Végülis nem panaszkodok,de valahogy már sohasem olyan jó a karácsony mint gyermekkoromban,pedig akkor jóval szűkösebben éltünk mint most.
Lehet túl sokat várok a karácsonytól? Vagy gyermek korában mindenkinek hangulatosabb volt ez az egész?
nem különösebben, olyan semmilyem
anyu alszik
én tvzek, gépezek
olyan mint a többi 7végi nap a fadíszítést kivéve
ajándékról még nem volt szó...:P
17:56(57) vagyok
amúgy én anyum is iszogatott, sörözgetett főzés közben azért dőlt ki...:P
mi csak ketten vagyunk
de a kaja finom volt, gombás hal
a fa szép lett
viszont a tv műsor sz*r:D
utolsó
sajnálom:/
de mikor odaadtad az ajándékodat mit modott?
apa dolgozni van, anyával vagyok kettesben itthon. a nagyszüleimnél áll a balhé, amitől mindenki ideges. átmentem ebédelni, 5 perc kaja után hazajöttem, mert nem kell a feszültség. a fa díszítve, ajándékok nincsenek. a párom tegnap berúgott és rám lökött egy dohányzóasztalt, teljesen lejáratta magát ( egy korábbi veszekedés miatt, mert egyébként ilyet soha nem csinált még)..és most nem is vagyunk együtt. nem kaptam senkitől semmit, én a családnak vettem...na mind1. hnap mennem kell a másik mamámhoz, aki még csak fel se hív a szülinapomon , karácsonykor. soha. nagyon jó!:)
19l
jajj Istenem de sajnálom h ennyi embernek rossz az ünnepe
olyan szomorú:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!