Nektek jó a karácsomyotok? Családdal esteelg barátokkal? Na meséljetek!
Igen jó :) Kaptam egy két pólót aminek nagyon örültem, családomnak tetszettek az ajándékaim, holnap megyek páromhoz :) Minden tök szuper
21L
Nem, nem jó. A szokásos.
Anyu iszik és főz.
Apu iszik és alszik.
Fa van, ajándék van. Nincs hangulat, csak feszültség, fájdalom. Nincsenek illatok, csak szagok. Nincs már család. Nincsenek már testvérek. Folyamatosan hullik szét minden azóta, hogy megszülettem...
Na hello. :)
Fos, mint mindig. Délelőtt már ment a bőgés, nem tudom miért, mert visszazavartak a szobámba. Délre megjött nagyanyám, akitől ismét meghallgathattuk, hogy milyen depressziós, miért nem süt a nap, és ugye lesz még tavasz, és ehhez hasonlók. Aztán hazakísértük, mert elfelejtette, hogy hova tette a műfenyőjét, vagyis egyáltalán a műfenyő létezését is elfelejtette...
Nemrég hazajöttünk, kb. 5kor. Átadtuk az ajándékokat, és most már mindenki csinálja a dolgát. Anyám mosogat, én gépezek, tesóm is, apa meg ül a konyhában és beszél anyámmal. Na nálunk ennyi a karácsony. Bullshit az egész.
És akkor nem értik meg egyesek itt,hogy miért nem öltözök fel kisestélyibe, ha karácsony van. Hát ezért.
28án jön a barátom és visszamegyünk a koleszba, ott aztán együtt karácsonyozunk. Az talán jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!