Gonosz-e vagyok?
Karacsony alkalmabol idekoltoztek par napra a nagyszuleim, igy a noveremmel 1 szobaban lettem elszallasolva. Tegnap este o mar regen aludt, en meg gepeztem, amikor arra lettem figyelmes hogy forgolodik kicsit, aztan a kovetkezo 2 szot motyogja el: kerhetsz barmit! A meglepetes erejetol par pillanatig haboztam, majd ugy kirohogtem, hogy hiaba temettem a parnaba az arcom, felebredt ram.
Megis mit almodhatott?!:)
Annyira viccesnek talaltam a tortenteket, hogy ma reggel elmeseltem az egesz csaladnak a reggeli alatt. Jot nevetett mindenki.
Most viszont kicsit lelkiismeret furdalasom van, amiert igy beegettem. O annyira nem veszi lazan a dolgokat es kepes neha felesleges hulyesegeken aggodni, ugyhogy felek hogy titokban megsertodott es kellemetlen ez most neki. Nem akartam elrontani a karacsonyi hangulatat.
Szerintetek gonosz voltam?

Hát ja, elég lett volna elmesélni neki egyedül.
Különben rémálma is lehetett...
Kérj tőle bocsánatot!

De írni nem tudsz, az is biztos. -.-
Mellesleg sz.métség volt tőled, én csak neki mondtam vna el, nem az egész család előtt égetem be. Nekem rosszul esett vna.

Te szeretnéd, ha megaláznának?
Ha alapból tudod, hogy érzékenyebb, miért volt jó ezt csinálni? Én is bizti röhögtem volna, és elmeséltem volna NEKI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!