Bejelentette hogy kisbabája lesz. Örülök, de irigy is vagyok. Ez gonosz dolog?
23 évesen nem vagy olyan gyerek hogy ne lehessen,ha annyira vágysz rá!
Miért nem jöhet még?
Ha úgy gondolod nincs itt az ideje,akkor meg ne irigykedj másra,mert neked is lehetne! :)
Ha meg nincs meg az egzisztencia,akkor hajra,kezdd el megteremteni,addig is elvonja a figyelmedet a babáról.
Régen sok nőnek a te korodban már 2 is volt, sokan már most is túl vannak az elsőn (ahogy én is). Elég gáz, hogy ma már szinte lenézik azt, aki 30 alatt szül. Mivel a tesód 36 éves semmi okod irigykedni rá, gondolj bele hány éves lesz mire a gyereke érettségizik! Inkább örülj neki, hogy lesz baba a családban, akire majd biztos vigyázhatsz, anélkül hogy a napi gondok a nyakadba szakadnának. Fog fel úgy, mint gyakorlatot.
Még egy tanács: csak azért, mert késznek érzed magad ne siesd el! Mindennek eljön a maga ideje
65%-os???
Te szép és okos vagy???
Mert aki ekkora sületlenséget ír,az már okos nem lehet.
Megértem, hogy vágysz gyerekre, de az unokatesód korában lévő nők, legalábbis az én ismerőseim, már a sokadik próbálkozásra lesznek anyák. Egy kolléganőm nemrég szült, 36 évesen, de ők a párjával 10 évig próbálkoztak, mert annyi nőgyógyászati gondja akadt, ami hátráltatta őket.
Eljön a te időd is, én is eljátszadozom a gondolattal, hogy milyen lesz anyának lenni, én 1 évvel fiatalabb is vagyok nálad.
Inkább örülj neki, hogy lesz babája!
Lesz majd neked is ha eljön az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!