Ki mit ért vendégszeretet alatt?
Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 12:31
11/14 A kérdező kommentje:
És ha ismerem is a szó jelentését nem tudhatom meg más mit gondol róla?
2009. máj. 19. 13:06
12/14 anonim válasza:
Én semmit nem értek, de munkámból kifolyólag nem okoz problémát, hogy akkor is válaszoljak :D
Amit írták kérdező a fültágításos kérdést... hát ne tudd meg én is láttam magam előtt ahogy valaki ki akarja tágítani a fülét, mondom mi az úristen... pedig én tudom mi az a fültágító (ékszer) szóval... ráadásul a válaszok... hát vannak érdekes emberek.
Na de a kérdésedre válaszolva, én semmit nem értek alatta, mert nem tudom mit jelent a szó :))) - ez is egy válasz volt.
13/14 anonim válasza:
Vendégszeretet:
Megkinàlom üditövel,kàvéval,kis ràgxsàlnivaloval.
Beszélgetek vele.Ennyi.
Szàmomra
14/14 anonim válasza:
Vendégszeretet? Szeretem a vendégeket, ha van rá időm és energiám felkészülni. Szeretem finom falatokkal, saját készítésű sütikkel kínálni. Szeretem, ha a vendég dicséri a házamat, az esetleges új bútorokat, az ételeket, amiket megeszik. Az olyan vendéget szeretem, akire nem kell tukmálni a kaját, hanem jó étvággyal, szégyenlősség nélkül jóllakik. Elvégre pont azért dolgoztam előtte annyit. Szeretem, ha olyan jól érzik magukat, hogy a "csak négyig tudunk maradni" után még este 8-kor is itt vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!