A jó szex mennyi ideg bír összetartani egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 16:14
11/18 anonim válasza:
Érdekes dolog, mert mi egy évig tartós, komolyabb kapcsolatban voltunk. Akkor érzelmek meg minden volt, úgy éltünk mint 1 normális pár. Aztán megváltozott valami és a további egy év úgy telt el, hogy amikor hívott mentem, amikor hívtam jött. Persze akkor úgy csináltunk, mintha egyik fél sem tudná miről van szó, pedig nyilvánvaló volt.
12/18 A kérdező kommentje:
Valahogy nálunk is így van és nem tudom nagyon elfogadni, bár nagyon a végét járja. De mi változott meg köztetek hogy a végére csak szex maradt? És hogy szakítottatok?
2011. dec. 21. 19:04
13/18 anonim válasza:
Mert mindig csak a SzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzexSzex
15/18 anonim válasza:
Meddig?Pár hónapig ezt tapasztalatból mondom.
Volt egy pasim,teljesen detoxba rakott,meg örültem érte de csak a szex miatt most így vissza gondolva.Galád ember volt,teljesen tönkre tett,és az ő hibájából lett vége.Tehát nem sokáig tart össze.Számomra hosszútávon fontosabb azt,hogy emberileg jól kijöjjünk mert a szex egy idő után unalmas és megszokott lesz,míg ha emberileg kijövünk,akkor ez hosszú távon is meg marad.
18/18 anonim válasza:
Nálunk volt egy rossz kapcsolat, jó szexszel, 2 évig tartott, de már nagyon nehezen bírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!