A szex tönkre teheti a kapcsolatokat, családokat?
Én nagyon úgy vettem észre.
Nem rég született babánk, és mióta meg van (3 hónap) a párom nem igazán akar összebújni velem.
Hiába kérdezem, hogy mi a baj, mindig csak azt mondja, hogy fáradt. Én akármennyire is fáradt vagyok akkor is kívánom a szexet. Talán ha heti 1szer vagyunk együtt.
pár napja volt, hogy délután alukált a baba, ilyenkor kb 3-4 órát alszik végig, oda bújtam hozzá és kérdeztem hogy nem-e most lehetne, erre ő á most nem nappal van.
Tegnap este meg elkezdtük de szinte semmedig nem jutottunk, mert közli, hogy ő most olyan álmos. Egész nap a gép előtt ült.
És a napokban már besokalltam ez miatt, én így nem tudok valaki mellett élni aki nem is akar engem.
Nagyon szégyellem de már az is megfordult a fejemben, hogy ha nem változtat ezen akkor keresek mást.
Én próbáltam beszélni vele erről, de megsértődött, mert azt mertem mondani, hogy ha ez nem fog változni kettőnk között akkor annak rossz vége lesz.
Talán velem lenne a baj?
Más is volt így?
Terhes nőknél ez gyakori, majd visszajön e kedve hozzá, e most a hormonok átváltztak.
Ha kitartó vagy, akkor minden rendbe jön.
Sok kapcsolat szétmegy emiatt, mert a férfiak türelmetlenek és nem értik meg hogy ilyenkor egy nő megvátozik, és nem várnak.
Várj egy kicsit, ha szereted akkor vársz rá türelemmel, és nem kell sokat várni.
Esetleg lepd meg egy gyertyafényes vacsival, és ajánld fel hogy te is foglalkozol a kicsivel. Értékelni fogja, de légy hozzá türelmes, elvégre nem könnyű egy babát kihorani, és megszülni, szoptatni stb.
ma 14:10
szerintem a kérdező a nő...
vagy nem?
az nem derült ki de már ne is haragudj 2. hozzászóló, mi az hogy hülye p. csa?
Szerintem értelmes választ akart a kérdező, nem ilyen primitív választ!
Szerintem ne írj választ, ha éretlen vagy a dologhoz!
ma 14:14
te meg tanulj meg olvasni!!!nem azt írtam hogy pi.cs ha nem hogy puha pö.cs!!tanuljál meg olvasni és szöveget értelmezni mielőtt osztod az észt!!
Ha te vagy a feleség, akkor az a kérdésem, hogy a férjed végignézte a szülést??!
Ha te vagy a férj, akkor meg türelem. Lányom 4 hónapos, most bújtunk párommal össze újra! 6 hetesen próbáltuk, de én császáros voltam és a hegem rettentően fájt. Olyan érzésem volt, mintha kiszakadna. Így bennem maradt az érzés és ezért sem kívántam + ugyebár a hormonok is közrejátszottak... nem kicsit!
Most újra megpróbáltuk.. sok síkosító és türelem + hosszú előjáték!
Ráadásul azt se felejts el, hogy vannak olyan nők, akik szoptatás idő alatt nem kívánják a sexet a mellük miatt.
Sajnálom, de legyél kitartó. Csak ennyit tudok mondani.
Vagy próbáld picit rávenni egy kis etye-petyére..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!