Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül semmi? Sem szerelem téren, sem szex, sem családi kapcsolatok vagy akármilyen más kapcsolatok. Az iskolai felszínes kapcsolatokat leszámítva :S
Sajnálom, ezek tudom, hogy megviselik az embert. Mindenkinek vannak ilyen időszakai. valakinek 2 nap, valakinek 2 év. Közhelyesnek hangzik, de hidd el lesz még jobb idő is!!! A lényeg, hogy ne temetkezz bele a rosszba, hanem keresd a jót, még a legunalmasabb leghitványabb percedben is. Én így vészeltem át kb 6-7 évet, amire végre lett normális kapcsolatom, rendezett, normális SAJÁT életem. Semmi sem történik ok nélkül. És mindig erre kell gondolni: AMI NEM ÖL MEG,AZ ERŐSEBBÉ TESZ. Csak erre. Hajrá. És türelem, türelem, türelem. Addig meg a felszínes kapcsolatokból erőt meríteni. Meg saját magadból.
Sok sikert!! -saját tapasztalat: sikerülni fog!
Két lehetőséget látok:
1. Olvasd el Popper Péter Hogyan öljük meg magunkat c. írását:
2. Ha ez nem segít, menj el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!