A szex tönkre teheti a kapcsolatokat, családokat?
Én nagyon úgy vettem észre.
Nem rég született babánk, és mióta meg van (3 hónap) a párom nem igazán akar összebújni velem.
Hiába kérdezem, hogy mi a baj, mindig csak azt mondja, hogy fáradt. Én akármennyire is fáradt vagyok akkor is kívánom a szexet. Talán ha heti 1szer vagyunk együtt.
pár napja volt, hogy délután alukált a baba, ilyenkor kb 3-4 órát alszik végig, oda bújtam hozzá és kérdeztem hogy nem-e most lehetne, erre ő á most nem nappal van.
Tegnap este meg elkezdtük de szinte semmedig nem jutottunk, mert közli, hogy ő most olyan álmos. Egész nap a gép előtt ült.
És a napokban már besokalltam ez miatt, én így nem tudok valaki mellett élni aki nem is akar engem.
Nagyon szégyellem de már az is megfordult a fejemben, hogy ha nem változtat ezen akkor keresek mást.
Én próbáltam beszélni vele erről, de megsértődött, mert azt mertem mondani, hogy ha ez nem fog változni kettőnk között akkor annak rossz vége lesz.
Talán velem lenne a baj?
Más is volt így?
bent volt szülésnél végig is nézte, de nem undorodik , mert szerinte ez olyan csodálatos
elég sokszor emlegeti és soha nem mondd semmi rosszat róla inkább élvezettel meséli, hogy mi történt, hogy bújt ki
Bent volt a párod a szülésnél? Én még nem szültem, de állítólag az is elég megrázó néhány apukának.
Vagy ő most anyukának lát, nem feleségnek. Odafigyelsz, azért kicsit foglalkozol magaddal?
Bár - én lány vagyok - de szerintem az anyukák a legszebb nők a világon:)) Kár, hogy a férjed beárnyékolja ezt az örömöt. Ráadásul megbeszélni sem lehet vele. Próbálj olyasmiket bevetni, hogy szexi fehérnemű, együtt fürdés stb.
Volt régebben itt egy olyan kérdés is, ahol az egyik fél attól félt, hogy felébred a baba. Ezt ugye csak úgy lehetne orvosolni, hogy 'leadjátok' a picit a nagyszülőknek, de ameddig szoptatsz, ez nem igazán megoldható gondolom.
Remélem sikerül azért megoldani.
Sok férfinek okoz gondot, hogy a felesége anya lett.
Mivel az anya valami "szent nőkép", aki képes életet adni, gondoskodik, emlőjével táplál, és nem szexel.
Idővel, ha látja, hogy te ettől még nem változtál meg, megjöhet a kedve.
De három hónap szex nélkül már elég gáz... Lehet, hogy zavarja, hogy megváltozott a tested, vagy egyéb kínja-baja van, amire viszont csak ő tudja a választ.
Jó lenne, ha ki tudnád muzsikálni belőle, miért nem kíván, különben nehéz lesz rajta változtatni.
volt szex a három hónap alatt de igen kevés, legalábbis nekem nem elég
kérdezem én mi a baja de mindig azt mondja hogy fáradt, hát erre én is mondhatnám, hogy fáradt vagyok mert éjjel nappal én vagyok a gyerekkel
És a napokban már besokalltam ez miatt, én így nem tudok valaki mellett élni aki nem is akar engem.
Nagyon szégyellem de már az is megfordult a fejemben, hogy ha nem változtat ezen akkor keresek mást.
Én próbáltam beszélni vele erről, de megsértődött, mert azt mertem mondani, hogy ha ez nem fog változni kettőnk között akkor annak rossz vége lesz.
Nem beszéltél vele, hanem falhoz állítottad. Ülj le, nyeld le a nyelvedet és őszintén kérdezz rá, hogy mi bántja, mit érez. Amit érez, azt fogadd el.
Igenis lehet, hogy tudatalatt az alvázat már mást jelent neki, esetleg nem akarja "megszentségteleníteni", ahol kijött a baba.
Ezt kva nehéz bevallani, akkor még kevésbé fogja, ha rögtön a torkán a kés, hogy "akkor elválunk". Így én se mernék semmit se elmondani, nemhogy egy olyan dolgot, amit saját magának is nehezen vall be az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!