Én értem félre?

Figyelt kérdés

Adott egy 30-as éveiben járó kétgyermekes apuka (a férjem) és egy 20-as évei végén járó házas nő, aki éppen gyermeket tervez a férjével. Ők ketten korábban szeretők voltak, úgy kb. 1 évig (értsd: sosem randiztak, csak a munkahelyre menet vonaton-kocsiban voltak együtt).Nemrég rájöttem, hogy az egyik közösségi oldalon rendzseresen chat-elnek, erősen túlfűtött hangnemben, és utaltak többször időpont egyeztetésre is, hogy összehozzanak egy "laza kis összefutást", ahogy a csaj írta. A chat-elés alkalmával NAGYON RÉSZLETESEN ÉS NATURÁLISAN learták, mit csinálnának egymással.

A férjem szerint (amikor kiderült a dolog és számonkértem) ő nem gondolta komolyan, csak szórakozott, és nem hiszi, hogy a csaj komolyan gondolta.

Ti mit gondoltok?

2011. dec. 20. 10:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Oscar Wilde mondta: "A futó kaland és a sírig tartó szenvedély között csak az a különbség, hogy a futó kaland kissé tovább tart."

Tudod, miért? Mert a futó kalandot sose zárod le igazán.

Én a másik oldal vagyok (ezért kapok is majd lepontozást), másfél évig voltam egy nős férfi szeretője. Végül megbeszéltük, hogy ennyi, mert én többet szerettem volna, de nyilván nem lehetett/nem lehettem több. De a pasi azóta is ír nekem, keresi a társaságom, és csak rajtam múlik, hogy nem történik semmi. Pedig, már több mint egy éve abbahagytuk ezt a dolgot. De még mindig hozzám futna.

Dobd ki. Ennek sosem lesz vége.

23N

2011. dec. 20. 12:47
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző 23 éves hölgy írta, én is voltam a másik oldalon. Igaz csak 1 hónapig tartott a kaland. Munka során egy nálam 15 évvel idősebb férfi kezdte nekem csapni a szelet. Először azt hittem egyedülálló, mert teljesen úgy viselkedett, később tudtam meg hogy nős, gyerekkel. Nekem nincs komoly kapcsolatom, meg annyit udvarolt, hogy megkedveltem :) Aztán lett is köztünk több. A munkának közben vége lett, így nem találkoztunk naponta, ezért a viszony is abba maradt, de kb 2 hetente felhív, hogy majd ha erre jár, ahol lakom, meglátogat, én meg ráhagyom. A viszonyunk a nyáron volt.

Ezért mondom neked kedves kérdező, hogy pillanatig se legyenek kétségeid, a férjed nem csak szórakozik a csajjal. De gondolj bele, ki az a marha, aki csak írogat ilyen témában, és utána nem akar találkozni vágyai tárgyával? Ha ő tényleg nem akar semmi ettől a nőtől és esze ágában sincs találkozni vele, de ilyenekről írogatnak, akkor egy barom, már bocs.

Ahogy írtad, jó megoldás a külön költözés. remélem meg tudod oldani a két gyerekkel.

Elhiszem hogy dühös vagy és csalódott. Jogos érzések, és azt tanácsolom hogy semmiképpen ne hagyd annyiban és "büntetlenül" a dolgot.

2011. dec. 20. 14:28
 23/29 A kérdező kommentje:
azóta a lánnyal is beszéltem, nagyon normális hangnemben. Sűrűn elnézést kért, és azt mondta, hogy rossz passzban volt és az egész dolog csak egy játék volt. És hogy változatlanul a férjétől akar gyermeket, amin dolgoznak is. Változtat ez vajon a történeten?
2011. dec. 21. 22:28
 24/29 anonim ***** válasza:

Hát ,akár igaz is lehetne...

De ott van a DE! Némelyik nő,szemrebbenés nélkül a képedbe hazudik,még akár olyat is, hogy terhes,pl. a férjedtől,csak hogy elszedje,megfogja...Ez csak kimagyarázkodós dumának tűnik.

Én résen lennék azért...

2011. dec. 22. 06:09
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is résen lennék.... Az is lehet, hogy összebeszéltek a férjeddel, végülis ezt nem tudhatjuk. Lehet, mindketten azt mondják, csak játszottak. De már az sem oké. Röhej. Rossz passzban van és akkor már elszórakozgat nős pasikkal úgy, hogy ő meg férjes.... Nem tudom. Én lehetnék akármilyen rossz passzban, biztosan nem szórakoznék.... Voltam is több évig próbáltam megmenteni az első házasságomat, nagyon rossz passzban voltam, mégsem jutott volna eszembe sem, hogy bárkivel is szórakozzak, számomra ez tabu volt.
2011. dec. 22. 09:10
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

A nő biztos hogy igazat mondott. Attól még hogy szívesen lefeküdt volna a férjeddel, és fordítva, nem jelenti azt hogy bármelyikük is ott akarta volna hagyni a stabil párkapcsolatát. Akik házasok és szeretőjük van, az mind játék nem? És a nő biztos nem akarta otthagyni a pasasát, pláne nem nyakába venni egy nős pasit aki utána azon nyekereg hogy miatta hagyta ott a gyerekét és most az haragszik rá.

De ez mit változtat? a férjed simán megcsal, és utána azzal takarózik hogy csak játszik. Szóval szerintem te is csak játéknak tekintsd a házasságodat :) sózz rá minél több melót és csak a magad érdekeit és boldogságát nézd. Ha így teszel, nem fog fájni ha félre megy.

Az előző válaszoló voltam

33 N

2011. dec. 22. 11:24
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, sokat segítettek gondolkodni. Számomra azt hiszem, most jön a neheze... Mindenkinek további kellemes ünnepeket kívánok!
2011. dec. 25. 20:22
 28/29 anonim ***** válasza:
A 24. vagyok. Majd írjál,van e fejlemény....
2011. dec. 26. 07:05
 29/29 anonim válasza:
0%

Mindig ez az igazsagtalan gyanakvas es elöitelet!

Miert hazudna neked a ferjed! Hidd el, hosszu tavon egyszerübb, ha egyszerüen elhiszed, amit mond. Igy magadnak megsporolod a lelki fajdalmat es allando csalodast, öt meg attol, hogy folyton faraszto uj meseket es modszereket talaljon ki, hogy ne bukjon le

2012. ápr. 18. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!