Adott egy 30-as éveiben járó kétgyermekes apuka (a férjem) és egy 20-as évei végén járó házas nő, aki éppen gyermeket tervez a férjével. Ők ketten korábban szeretők voltak, úgy kb. 1 évig (értsd: sosem randiztak, csak a munkahelyre menet vonaton-kocsiban voltak együtt).Nemrég rájöttem, hogy az egyik közösségi oldalon rendzseresen chat-elnek, erősen túlfűtött hangnemben, és utaltak többször időpont egyeztetésre is, hogy összehozzanak egy "laza kis összefutást", ahogy a csaj írta. A chat-elés alkalmával NAGYON RÉSZLETESEN ÉS NATURÁLISAN learták, mit csinálnának egymással.
A férjem szerint (amikor kiderült a dolog és számonkértem) ő nem gondolta komolyan, csak szórakozott, és nem hiszi, hogy a csaj komolyan gondolta.
En biztos pofán vágnám. Ha a férjem velem ezt csinálná, biztosan megemlegetné.
25N
2011. dec. 20. 10:56
2/29 anonim válasza:
A férjed valóban csak szórakozott. Veled. Épp szexrandit szervezett, ezt nem lehet kimagyarázni.
2011. dec. 20. 10:57
3/29 A kérdező kommentje:
én most ott tartok, hogy krakom a szűrét, de egy darabig külön megyünk, az biztos. A kérdés, hogy tényleg komolyan gondolták-e egy ilyen szituációban (a csajtól tudom korábbról, hgy babával próbálkozik a férjével, ezért is durva nekem a dolog), vagy "csak" szórakoznak chat-en?
2011. dec. 20. 10:58
4/29 anonim válasza:
Sajnos,nem érted félre:((Fel akarják újítani a kapcsolatukat...
Hányok az ilyen emberektől...a nőnek is van férje,gyereket is akarnak,mégis a volt szeretőjével akar hetyegni...A férjed meg átvág...szerintem...
2011. dec. 20. 10:59
5/29 anonim válasza:
Ha csak szórakoztak is, durva, főleg ismerve az előéletüket, nem hiszem, hogy csak szórakoztak volna. De ha csak vicc is lenne az egész, milyen megalázó már neked, hogy a férjednek ilyenfajta viccelődésre van szüksége?
2011. dec. 20. 11:01
6/29 anonim válasza:
1.vagyok
komoly kapcsolatban eszembe sem jut ilyennel szorakozni. Más dolog, hogy esetleg 1x ráír valaki a neten és elbeszélgetnek. De nem így. 6 éve vagyok egyutt a férjemmel, 2 éve vagyunk házasok és van 1 egy éves kislányunk. De ez dúrva. En is kiraknám.
2011. dec. 20. 11:02
7/29 anonim válasza:
Szerintem ez "szórakozásnak" is durva. Ha meg időpontot egyeztettek, akkor szerintem valóban találkozni akartak/akarnak.
2011. dec. 20. 11:03
8/29 anonim válasza:
Családos apukaként ilyennel "szórakozni" is gáz...
2011. dec. 20. 11:03
9/29 A kérdező kommentje:
pont ez az, amit érzek, hogy megalázott, ráadásul egyszer kb, 2 hónapja lebukott ezzel a nővel chat-en, és akkor megígérte, hogy soha többet.
2011. dec. 20. 11:04
10/29 anonim válasza:
Ha csak szórakoznak, már akkor is durva, számomra már az is rosszul esne, ha a férjem beszélne ilyenről egy nővel, akivel régen szeretők voltak.... Szerintem csak védekezik, hogy szórakozott és nem gondolta komolyan, nyilván megmozgatta a fantáziáját egy ilyen chatelés, ha találkoztak volna, gondolom nem sakkoztak volna. Bocsánat, de ez a véleményem. Sajnálom. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!