Egyes emberek miért lépnek félre?
Kérem a moderátorok ne rakják át ezt a kérdét, mert egy 3 éves kapcsolatról van szó. Köszönöm.
A tegnap jött haza a legjobb barátnőm egy kirándulásból és elmesélte nekem, hogy hát megcsalta a párját(egyszeri alkalommal lefeküdt egy ott megismert fiúval), de amúgy nagyon szereti a párját (jelenleg távkapcsolatban élnek, mert a párja külföldön dolgozik); össze fognak házasodni.
A barátnőm most nem tudja mit tegyen, habár mint legjobb barátnője próbáltam ellátni ésszerű tanácsokkal.
Én nagyon meglepődtem ezen beszámolásán, mert 3 évet "kibírt" távkapcsolatban, úgy hogy minden közeledést visszautasított.
Számomra elég összetettnek tűnik ez a dolog, és pont ezért tűnik nehéznek helyes tanácsot adni.
Ti mit tanácsolnátok neki?
Azt tanácsolnám neki, hogy húzza le magát a vécén. Tudom, hogy összeházasodok valakivel, de azért szétteszem a lábam egy csávónak,akit éppen akkor ismertem meg-tipikus r*banc stílus. Ha ennyire viszket a p*nája mondja meg a párjának, hogy bocs, de én még sok férfival le akarok feküdni, mert igényem van rá.
Én az ilyen nőt leköpném. Abban meg nem vagyok biztos, hogy évekig kibírta, ha csak egy éjszaka alatt meg lehetett d*gni., csak már annyian mentek rajta keresztül, hogy bántja a lelkiismeret és egyet bevallot neked, hogy könnyítsen magán.
Azért, mert hiányzik valami a kapcsolatukból.
Ha valaki boldog a párjával, az nem lép félre, ha nem boldog, akkor megtörténhet.
Én megértem, nőként mondom ezt.
Megértem nőben is és férfiban is.
Van olyan feleség, aki egy hárpia, a férj meg megszédül egy percre, és más nő ágyában köt ki.
Ugyanúgy van olyan férfi, aki egy rideg, önző bunkó.
Az ő feleségét is megértem.
Nem tudjuk a hátterét ezeknek a dolgoknak.
Nem mindig az az ember a patkány, aki félrelép.
Lehet, hogy olyan légkör van otthon, amiből csak menekülni lehet.
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess." Mindig ezt mondom.
Ebben az esetben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!