Egyes emberek miért lépnek félre?
Kérem a moderátorok ne rakják át ezt a kérdét, mert egy 3 éves kapcsolatról van szó. Köszönöm.
A tegnap jött haza a legjobb barátnőm egy kirándulásból és elmesélte nekem, hogy hát megcsalta a párját(egyszeri alkalommal lefeküdt egy ott megismert fiúval), de amúgy nagyon szereti a párját (jelenleg távkapcsolatban élnek, mert a párja külföldön dolgozik); össze fognak házasodni.
A barátnőm most nem tudja mit tegyen, habár mint legjobb barátnője próbáltam ellátni ésszerű tanácsokkal.
Én nagyon meglepődtem ezen beszámolásán, mert 3 évet "kibírt" távkapcsolatban, úgy hogy minden közeledést visszautasított.
Számomra elég összetettnek tűnik ez a dolog, és pont ezért tűnik nehéznek helyes tanácsot adni.
Ti mit tanácsolnátok neki?
Én sem értem ezt. Ha egy kapcsolatban valami nem működik, akkor az nem egy párunk nélkül töltött bulizós estén fog kiderülni. Tehát ha már előtte érzem, hogy gáz van a kapcsolattal, akkor miért nem beszéljük meg? Ha pedig nem lehet vagy nem akarjuk megbeszélni, akkor minek nyúzzuk még egymást. Úgy a tisztességes, hogy megtiszteljük azt, aki egy ideig az életünk része volt. És a tisztelet nem azt jelenti, hogy utólag bevallom neki, és legalább nem hazudtam neki.
A megcsalásra nincsen mentség, sem kifogás. Magyarázni mindig mindent meg lehet, de ettől még nem lesz elfogadható.
23N
Megkérdezném, biztos össze akar-e vele házasodni? Ha szánja-bánja, szégyenli, nem érti maga sem, stb, akkor 1 eset még elnézhető,maradjon inkább titok, más esetben lebeszélném a kapcsolat folytatásáról. Ennyi ideig távkapcsolat nem kapcsolat, és ez meg is látszik.
A megcsaláshoz meg még annyit, hogy néha még mindig jobb, mint otthagyni a másik felet, nézni kell a körülményeket is. Ha vki lovastanyán élő nagycsaládos apuka, háztartásbeli feleséggel, hát nem biztos, hogy kivitelezhető a bevallom,és inkább elválok,míg egy gyerek nélküli házasságot nincs értelme folytatni, nemhogy egy sima kapcsolatot.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez nem létezik!
Olvasom egy ideje a Gyíkot, és itt mindig a pasasokat szidják, mert a nők nem lépnek félre CSAK ÚGY!
Nekik "érzelem kell" meg "szerelem kell".
Ezek nélkül nem tudnák megtenni...
Vagy mégis???
Nagyon hordd le a barátnődet, de azért legyél a lelki támasza és ha látod rajta hogy ŐSZINTÉN MEGBÁNTA akkor segíts neki. Ha nem érdemli meg a fiú hogy ilyen lányt vegyen el, akkor lépj közbe. Derüljön csak ki és majd ők eldöntik hogy tudnak-e így élni.
Van egy barátnőm, aki még a kapcsolata kezdetén egyszer félrelépett egy másik fiúval. Sosem mondta el. Azóta sok év telt el, hozzáment az akkori pasijához és gyerekük van. Én nem szeretek találkozni a férjével mert mindig az jut eszembe hogy nem tudja mi történt. Te tudnál ilyen lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!