Én értem félre?

Figyelt kérdés

Adott egy 30-as éveiben járó kétgyermekes apuka (a férjem) és egy 20-as évei végén járó házas nő, aki éppen gyermeket tervez a férjével. Ők ketten korábban szeretők voltak, úgy kb. 1 évig (értsd: sosem randiztak, csak a munkahelyre menet vonaton-kocsiban voltak együtt).Nemrég rájöttem, hogy az egyik közösségi oldalon rendzseresen chat-elnek, erősen túlfűtött hangnemben, és utaltak többször időpont egyeztetésre is, hogy összehozzanak egy "laza kis összefutást", ahogy a csaj írta. A chat-elés alkalmával NAGYON RÉSZLETESEN ÉS NATURÁLISAN learták, mit csinálnának egymással.

A férjem szerint (amikor kiderült a dolog és számonkértem) ő nem gondolta komolyan, csak szórakozott, és nem hiszi, hogy a csaj komolyan gondolta.

Ti mit gondoltok?

2011. dec. 20. 10:53
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,én ugyanígy gondolom, csak szükségem van megerősításre. szörnyen csalódott és dühös vagyok!!!
2011. dec. 20. 11:10
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
dehogynem gondolta komolyan. nem zárták le az ügyet és valószínű nem is fogják, ha kell egy kis izgalom , kaland mindig egymásra találnak majd.
2011. dec. 20. 11:16
 13/29 LadyLee ***** válasza:
100%
Dobd ki. Kutyából nem lesz szalonna. Ráadásul a sztoriból nem is az jön le, hogy amikor "lebukott", akkor mea culpázott volna, és azóta a tenyerén hordozna, hogy kiengeszteljen. Nekem úgy tűnik, hogy semmi őszinte megbánást, illetve arra való ráeszmélést, hogy ez neked ténylg szar lehet, nem tanúsított, csak elintézte egy vállrándítással és egy "csak szórakoztam, drágám"-mal. Majd ha az ágyban kapod őket rajta, gondolom akkor is az lesz a duma, hogy "Ugyan már, szívem, csak szórakoztam..."
2011. dec. 20. 11:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ,nem rég én is hasonlón kaptam a párom,Csak nem a jelenről volt szó hanem a régi szép időkről.Mi lett volna ha máshogy csinálják a dolgokat ,ha....stb..Nagyon szarul esett.Kiakadtam 1 héten át folytatták a kis csajjal a chatelést éjjel.(párom27 éves a csajszi 20 éves)Én elbeszélgettem a párommal,mit hogyan akar.Mit szeretne?Nekünk van 2 gyerekünk egy 5 éves és egy 6 hónapos....

Persze párom is csak Haver meg csak beszélgettek,gyerekkoruk óta ismerik egymást....Megmagyaráztam neki,hogy abban nincs semmi ha egy nővel beszélget ,de ha a régi időket emlegeti meg mi lett volna ha....mit hogyan kellett volna (sex stb..)De gondoljon bele neki is szarul esne ha én csinálnám ezt...

Szerencsémre le álltak ,kis csajszi felvett egy közösségi portálon,bocsánatot kér.Gondolom párom szolt neki ,hogy mi van...

Nagyon sajnállak.Remélem neked is lezárul és nyugodtak maradtok...26/N

2011. dec. 20. 11:20
 15/29 anonim ***** válasza:
76%
ha előtte nem lettek volna szeretők....
2011. dec. 20. 11:22
 16/29 A kérdező kommentje:
akkor mi lett volna?
2011. dec. 20. 11:22
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki.Bocsi,de szinte hülyének néz.Ilyet valaki szórakozásból nem csinál.Tedd ki a szűrét.Maradhatsz vele,aztán meg azon fogsz izgulni,hogy vajon kivel,mit csinál.Azért ezen nem lehet mit félreérteni,ha leírják,hogy mit csinálnának egymással.Képzeld magad a helyébe,mintha te egy férfivel azt beszéled meg,hogy hogy szeretnétek csinálni.Akkor te ezt viccből tennéd,vagy azért,mert akarod is?E.
2011. dec. 20. 11:23
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs itt semmi félreértés!A férjed meg akar vezetni, komolyan beszélgessél el vele. Ha nem hagyjak abba, akkor viszont tudasd a nõnek a férjével.
2011. dec. 20. 11:23
 19/29 anonim ***** válasza:
86%
ha nem lettek volna előtte szere3tő még el is hinném hogy csak szorakozott.. multkor volt egy film a virtuális világokról amiben bemutattak egy két gyermekes család apát aki élte az életét, de délutánonként fel ment a netre ebbe a virtuális világba és ott kiélte a szexuális vágyait.. a felesége tudott a másik életéről, de nem zavarta mert tudta hogy nem csalná meg, csak ki éli magát egy olyan világban, ahol nincsenek szabályok és határok a szexchat is kb ilyen lehet
2011. dec. 20. 12:02
 20/29 anonim ***** válasza:
52%
Hogyan jöttél erre rá? Ez érdekelne.
2011. dec. 20. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!