Mennyi pénzt tudtok félre tenni havonta a szegényebb időkre?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 19:10
1/28 Dottorre válasza:
Télen semennyit, nyáron max 5.000Ft... amikor az embernek hitele van, ennyi is nagy szó...
25F
4/28 anonim válasza:
Régen havi 300 000-et, most átlag havi 150-et.
6/28 anonim válasza:
Tele vagyok hitellel, amit fizetni kell a számlákkal együtt! Örülök, ha ennivalóra van pénz minden hónapban, nem tudok félre rakni egy árva petákot sem!
7/28 anonim válasza:
Mi is hasonló helyzetben vagyunk. A szegényebb idők most vannak.
8/28 anonim válasza:
Míg otthon laktam, a fizetésem 80%-át tuti, így volt majdnem 1 millióm, mire összeköltöztem a párommal. Most is azon vagyunk, hogy félretegyünk, hitelünk nincs, de minden hónapban veszünk valami berendezési tárgyat, hogy apránként mindenünk meglegyen. de emellett is spórolunk, hogy maradjon is pénz. Mi nem hónapról hónapra élünk, pedig párom minimálbért keres én meg egy kicsivel többet.
22N
9/28 anonim válasza:
Félretenni?? Már pár éve semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!