Mennyi pénzt tudtok félre tenni havonta a szegényebb időkre?
ketten együtt a párommal olyan havi 2300 eurót tudunk félretenni, de ehhez nem kell spórolnunk különösképpen. Fenntartunk egy viszonylag nagy albérletet, és évi többször járunk külföldre nyaralni.
23L, barátom 24
változó, csináltam egy vésztartalék kasszát.
Abba pakolom a plussz pénzt ,az nincs , nem létezik.
Ha összejön egy x összeg lekötöm ,ha még több összejön befektetem.
kb. 2 ezret (max. 3 ezret), de azt apránként, kb. 500-asonként dobom be egy perselybe.
elég nehéz. pláne azért, mert tanulok (még mindig nincs munkám) és ez mind abból van, amit a szüleim utalnak. de muszáj. kicsit olcsóbb parizer - és lassan összegyűlik a pénz egy télikabátra. :/
5000-t. nem sok, de több a semminél. ha jobban keresnék sem emelném az életszínvonalamat, inkább többet tennék félre.
most részmunkaidőben dolgozom, ha találok valami normális 8 órás melót, akkor a fizetésemnek legalább a felét félre fogom tenni. nem akarom, h elszaladjon velem a ló. ha eddig megéltem kevés pénzből, akkor ezután is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!