Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek/párotok jóképű? Ha...

A férjetek/párotok jóképű? Ha igen, ti is jó külsővel rendelkeztek?

Figyelt kérdés
Szóval csak annak lehet jóképű párja aki szép/vonzó? Vagy nem feltétlenül ezen múlik?
2011. dec. 19. 19:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ő a világon a leghelyesebb fiú, gyönyörű kék szeme van, fehér bőre, és olyan mosolya, amibe nem lehet nem beleszeretni. Mások is helyesnek tartják:)

Hoyg én mennyire lennék szép... Sokan mondják, hogy az vagyok, én is annak tartom magam, de sajnos az utóbbi időben eléggé meghíztam.

2011. dec. 20. 15:23
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon relatív: nekem gyönyörű párom és én is neki, pedig mindketten elég nagydarabok vagyunk, és nem a legszebb arccal rendelkezünk, ettől független így tetszünk egymásnak.
2011. dec. 20. 21:34
 33/36 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Volt olyan pasim (tovább nem juottunk, kollégium, suli vége, távolság) aki egyáltalán nem volt jóképű. Kicsit rendezetlen fogazat, lepittyedt szemhéj...

Nagyon szerettem, az egész lényét.

A férjem sem egy pisilnek-utána-a-nők típus.

Na azért nem egy Qasimodo(?), de nagyon szeretem!

2011. dec. 22. 05:30
 34/36 anonim ***** válasza:
Számomra jóképű és iszonyú férfias! De hogy más számára milyen, azt nem tudom. Szubjektív a dolog. Úgy gondolom egyébként hogy átlagos, nem kiemelkedő külsővel van megáldva, de az ellenkezője sem igaz. Én is egy átlagos csaj vagyok úgy gondolom, bár a saját arcomat, főként fényképarcomat utálom. :)
2011. dec. 22. 09:47
 35/36 anonim ***** válasza:

Pont az esetem. Van hogy ül a gép előtt, én meg csak nézem, hogy te jó ég, hogy tudtam össze szedni egy ilyen jó pasit?

Én se vagyok ronda, olyan átlagos, kicsit husis, mert télen mindig felszedek pár kilót, de szerintem ő sokkal helyesebb. Az a lefelé biggyedő kiskutya szem, ami zöld! Vastag száj ahh, imádom rágcsálni :D és pont olyan orr, amilyet mindig rajzolgattam, mert tetszik. A füle se áll ki mint előtte 2 exemnek is. Nagyon helyes! De érdekes módon azt mondta, sose bomlottak utána a nők :) Mit veszítettek...

Kedves kérdező! Persze, hogy lehet olyan helyes pasid, ha olyanra vágysz. Nekem eddig mindig csúnyácskák voltak, és most a Nagy Ő tökéletes.

Amúgy lehet, hogy rózsaszín köd van előttem, mert mint mondta, nem volt sikere a nőknél. :/ De nekem akkor is ő a legszebb a világon :)

2011. dec. 22. 11:11
 36/36 anonim ***** válasza:
Ő nagyon helyes srác, gyönyörű kék szemekkel. :) Mások szerint is az. Én duci vagyok, átlagos, bár az arcom nekem sem csúnya.
2011. dec. 22. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!