Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek/párotok jóképű? Ha...

A férjetek/párotok jóképű? Ha igen, ti is jó külsővel rendelkeztek?

Figyelt kérdés
Szóval csak annak lehet jóképű párja aki szép/vonzó? Vagy nem feltétlenül ezen múlik?
2011. dec. 19. 19:33
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
95%

azért 75%-nál magasabb "pontszámot" senki sem kapott. én is 56-ra lettem, illetve volt, aki 22-re, mert elmondta, hogy a férje típusa sosem tetszett neki, ahogy nekem sem a magas, vékony, szakállas pasik. Erre mindketten olyan pasival vagyunk együtt, aki nem a zsánerünk. Szerintem ez pont azt bizonyítja, hogy a szépség relatív. Egyikünk sem mondta, hogy nem tetszik neki a párja, én tényleg helyesnek tartom az enyémet, de lehet, hogy másnak nem az, pedig átlagos. No, nekem mindegy a százalékos bontás, tényleg hidegen hagy, de akkor érdekelne, hogy mi számítana 75%-nál többnek?

utálom a párom, szerintem ronda (az ilyen válasz is le lett pontozva)

imádom a párom, ő a világ leghelyesebb pasija ( ez is le lett pontozva)...

bocs az offért, csak ez érdekelt...

2011. dec. 19. 20:46
 22/36 anonim ***** válasza:
Én mindkettőnkkel kapcsolatban úgy érzem, hogy jól nézünk ki, és a visszajelzések is azt mutatják. Külön-külön is, és együtt is jól mutatunk. A barátomra is nagyon sok lány rámozdul, amíg azt hiszik, hogy szingli, és utánam is megfordulnak a pasik. Persze ez relatív, hogy kinek mi tetszik. Biztos van olyan ember, sőt konkrétan ismerek is ilyet, aki szerint én sem vagyok szép, és a párom sem helyes. Hát ez van. Mi tetszünk egymásnak, csak ez számít. :)
2011. dec. 19. 21:18
 23/36 anonim ***** válasza:
A párom kimondottan vonzó és jóképű férfi, én átlagosmak tartom magam. De volt olyan exem, aki jóindulattal sem volt helyesnek nevezhető, mégis megkedveltem.
2011. dec. 19. 21:21
 24/36 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ezen múlik, mindenkinek más a fontos, van akinek az h nagyon helyes/csinos/szép/mutatós/formás/nagymellű/sportos/törékeny legyen a párja másnak meg h inkább lehessen vele jókat kacagni/politizálni/szexelni/kirándulni akármi. Nyilván vmi fizikai vonzalom kell, kémia nélkül nem menne a dolog, de a jóképűség/szépség olyan szubjektív!

A férjem sokkal jobb pasi külsőre mint én csajban,ennek ellenére ő akart nagyon velem lenni, mert imádta az alakom és a humorom,szerintem nyálas szépfiúfeje volt(nekem sem jön be Brad Pitt),abszolút nem a zsánerem.Aztán megismertem és rájöttem h neki van a legnagyobb szíve a világon és megszerettem a vonásait is, a hibáit is,a szőrös vállát, mindent:-)

De ha az összes exemet nézzük, a nagy részük nem volt jóképű, ellenben életszemléletben, humorban v szexben nagyon passzoltunk.

2011. dec. 19. 21:39
 25/36 anonim ***** válasza:

Nem lehet ebben sem általánosítani.

Szerintem a férjem jóképű, nekem nagyon tetszett első látásra is. Én kevés önbizalommal rendelkezem, de azért nem tartom magam bányarémnek se, mindig elégedetlen vagyok. Az ismerőseim mindig azt mondják, hogy nem látszik meg rajtam az egy gyerek, idegenek meg nem hiszik, hogy van. Azért ez jó érzés, a boltban múltkor az öcsémnek nézték.

2011. dec. 19. 22:37
 26/36 anonim ***** válasza:
A párom jóképű, ráadásul nagy dumás, én is szép vagyok. Egy a gond, hogy amióta összeköltöztünk, elkezdtek jönni fel a kilók mindkettőnkre. Most ezen dolgozunk, hogy eltüntessük :D
2011. dec. 20. 01:24
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem még lassan 7 év után is nagyon bejön! :)

Sokszor van, hogy mérges vagyok rá és közben tudatosul benne, hogy hűűű, de jól néz ki! :)

Amúgy én sem vagyok egy bányarém és ugyan már van 2 gyerekem, de még mindig rendszeresen megnéznek a pasik (és a nők is...), azért ez biztosan jelent valamit :)

Szerintem a párom a 10-es listán olyan 7-es lehet, ha kicsit összeszedné magát, akkor 8-as lenne.

Szerintem én olyan 6-os vagyok, szerinte én is 7-8-as (ezt azelőtt mondta, hogy én elmondtam volna).

A húgom szerint mi mindketten tök jól nézünk ki és nagyon összeillünk.

Ennyi. Kíváncsi vagyok, hány %-os lesz ezek után a válaszom :) A pontjaimat magasról lesz@rom, csak a miértje érdekelne.

2011. dec. 20. 07:53
 28/36 anonim ***** válasza:

A párom nagyon jóképű (szerintem nem csak számomra). :) Nekem szerintem az arcom szép, de az alakom nem (de dolgozom rajt).

Nem hiszem, hogy csak annak lehetne jóképű párja, aki szép, hiszen a szépség viszonylagos, ami neked nem az, lehet másnak igen. :-)

2011. dec. 20. 08:31
 29/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nem is gondoltam hogy ennyien írtok majd :))

Azért is kérdeztem, mert mostanában ahogy jövök megyek, annyi jóképű férfit látok, és többségüknek hozzájuk való jó kinézetű barátnőjük van. Mondjuk így jobban belegondolva én úgy vettem észre, hogy azok a nők akik általam szépnek mondottak, ők nem is feltétlenül szépek, hanem inkább van olyan "dögös" vagy szexi vagy nem is tudom milyen kisugárzásuk. Szóval arcra nem éppen szépek, de mondjuk az alakjuk jó + az önbizalom miatt vonzóak.

Én arcra átlagosnak mondom magam (soha sem vagyok elégedett) alakra jó vagyok, de mégis úgy érzem hiányzik belőlem valami. Szóval mikor meglátok ilyen párokat, az jut eszembe, hogy vajon nekem is lehetne-e ilyen jóképű párom valamikor, vagy ehhez önbizalom kell, vagy jobb genetika.

2011. dec. 20. 13:11
 30/36 A kérdező kommentje:

De tényleg így jobban belegondolva ismertem olyan pasit akinek nagyon szép arca volt, szép csillogó kék szemei, tökéletes alkat, és közben belülről meg egy utolsó rosszindulatú kretén volt. Amíg nem ismertem nagyon tetszett, aztán mikor megismertem....

És volt olyan 2 is akik külsőleg nem tetszettek eleinte (főleg az egyik, jó nagy krumpli orra volt :D meg alapvetően hát...csúnyácska is) de ahogy egyre jobban megismertem úgy jöttem rá hogy milyen okos, mennyit lehet vele nevetni, milyen segítőkész stb. és onnantól kezdve már helyesnek láttam. Másik mondjuk helyesebb volt, de ő sem tetszett először, csak ahogy megismertem.

Ja, és én nem pontoztam le senkit (:

2011. dec. 20. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!