Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjetek/párotok jóképű? Ha...

A férjetek/párotok jóképű? Ha igen, ti is jó külsővel rendelkeztek?

Figyelt kérdés
Szóval csak annak lehet jóképű párja aki szép/vonzó? Vagy nem feltétlenül ezen múlik?
2011. dec. 19. 19:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
91%
Csak olyan férfivel kezdek aki bejön külsőleg.Ha nincs meg a kölcsönös vonzalom akkor az a kapcsolat nem működik hosszútávon ,hiába szép belül meg kedves jópofa de ha külsőleg nem vonz akkor nem megy.
2011. dec. 19. 19:45
 12/36 anonim ***** válasza:
93%
a barátom a leghelyesebb pasi a világon szerintem :) Elég jóvágású, rám is azt mondják h csinos vagyok, de amúgy a barátom a megismerkedésünkkor nem tetszett nekem valahogy, szóval tényleg relatív az egész. A lényeg h szeretem és most tetszik
2011. dec. 19. 19:51
 13/36 anonim ***** válasza:
81%

Az arcom szép, de kövér vagyok (teszek ellene..). Páromnak az arcbőre csúnya (pattanásos, ő is tesz ellene, de eddig semmi se használt), de bevallom, nem a leghelyesebb :)

Viszont én mindig tökéletesnek látom őt.

2011. dec. 19. 19:53
 14/36 anonim ***** válasza:
81%

ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan!!!!!!!!!!

ugyhogy nekem gyonyoru a párom:)

2011. dec. 19. 20:04
 15/36 anonim ***** válasza:
80%

Én is duci vagyok, de hála istennek homokóra alakban híztam meg, ami ugyan nem olyan nagy vigasz, mert a tények ettől tények, viszont más hibát nem látok magamon.

Épp elég ez is :D

Szép arcom van, hosszú hajam, kék szemem, a fogaim ugyan elég keszekuszák, de nekem bejön :D

Szerintem az eddigi párjaim jól néztek ki, nekem tetszettek, más pedig sosem érdekelt.

2011. dec. 19. 20:05
 16/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem ezen múlik, nem egy nagyon helyes ismerősnek van csúnyácskább felesége, vagy szép nőnek kevésbé "vonzó" férje/párja... De én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a külső csak az első benyomás, ha megismerem, teljesen más róla a véleményem, még talán a külseje is megváltozik... Ráadásul hiába gyönyörű valaki, ha belül...:S
2011. dec. 19. 20:05
 17/36 anonim ***** válasza:
84%
A férjem szőke, világosbarna szemmel, fehér bőrrel, teljesen északi típus. Én sötét hajú, sötét szemű vagyok, a hozzám hasonló típust kedveltem fiúkban mindig, a szőkéktől kirázott a hideg. A férjem viszont a legcsodásabb ember, akit valaha ismertem, nagyon tiszta lelke van, egy édes pasas, így ez győzött a külső felett.
2011. dec. 19. 20:08
 18/36 anonim ***** válasza:
84%
Nem, sajnos az én barátomról objektíve a legnagyobb jóindulattal sem mondható, hogy jóképű. :) Egyáltalán nem tetszett az elején (sokáig barátok voltunk), sőt, kimondottan csúnyának találtam, de aztán olyan jól éreztem magam vele, hogy mégiscsak mellette kötöttem ki. Azért azóta eléggé "kikupálódott", igényesen öltözködik, előnyösebb frizurát visel, és a testépítés lett a hobbija. Én vonzónak találom, de nagyon rosszul esik, hogy az ismerőseim a mai napig megszólják a külseje miatt. Ez azért van, mert engem elég szépnek/csinosnak találnak, és nem értik mit akarok egy ilyen rossz pasitól... Ellenben én magamat egyáltalán nem találom jó nőnek, az alakomat is utálom és az arcomat is csúnyának találom, úgyhoyg szerintem semmiben nem vagyok "jobb" a barátomtól. Nem is értem, miért b@szogatnak állandóan... :S
2011. dec. 19. 20:17
 19/36 anonim ***** válasza:
60%
Párom nagyon helyes, mindenki ezt mondja, és persze szerintem is. Rám mindig mindenki azt mondja hogy gyönyörű vagyok, én sose tetszek magamnak, de másoknak igen. Amúgy nem ezen múlik csak. Én tudok nem túl dekoratív lányt nagyon helyes pasival és nem valami szép pasit gyönyörű csajjal. 20l
2011. dec. 19. 20:19
 20/36 anonim ***** válasza:
69%
Kifejezetten jóképűnek látom a páromat, nem vagyok elfogult a rózsaszín ködben is látom mindig a valóságot, van hibája, mert furán jár, mivel elég magas, és kezd felszedni pár kilót, de engem nem zavar, őt inkább, majd tesz ellene. Saját magamról egy egészséges képem van, sokat sportolok a jó alakért, figyelek magamra, vannak nálam szebbek, de elégedett vagyok, összeillünk.
2011. dec. 19. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!