Mennyiből éltek meg?
Egy átlag hónapban férjem fizuja olyan 170.000Ft nettóban+18.000Ft kaja jegy, Én Gyesen vagyok+családi pótlék, az 37.000Ft. Néha beesik egy-egy fusi munka férjemnek, ez nagyon változó, az 5.000-től 40.000-ig.. 1 évben 2x dupla fizu.
+A nagymamám segít minden hónapban 10.000Ft-tal az utsó héten.
2 hitel: 82.000Ft
Rezsi+internet+telefonok:100.000Ft
+ télen a tüzelő, ami olyan 50.000Ft havonta
+2 éves gyerkőcnek ami kell!
Szerencsére segít a család, apósom külföldön dolgozik, onnan hoz tartós élelmiszert, pelenkát, játékokat a gyereknek, mosószert ill. öblítőt, ezekre nem kell költeni! A lányunk Keri mamija is külföldön él, szinte Ő és a dédi ruházza a gyereket! Minden hónapban előre összeírom mit fogok főzni, és aszerint vásárolunk be fizukor, figyelünk, hogy ne lépjük át a kaja jegy összegét, vagy csak minimálisan! Kenyeret Én sütöm, vannak tyúkjaink, szörpöt Én csinálok..stb. próbálunk spórolni ahogy tudunk! Édességet, extra dolgokat magunknak ritkán veszünk, vagy csak az olcsót, de a gyerek mindent megkap! De mozira, színházra, nyaralásra már sajnos nem jut!
Nem is tudom mi lenne, ha a CSALÁDUNK nem lenne.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!