Mennyiből éltek meg?
360 000-böl élek egyedül, egyenlöre lakást bérlek, havi 100 000 rezsivel mindennel, autóm már nincs.
Hitelem nincs.
22/F
Diplomás ápoló vagyok, cafeteriával nettó kb. 110-ből.
Lakástakarék kasszára megy havi 20 ezer, rezsire mindennel együtt (telefon is benne van) kb 35 ezer. Nem albérlet, úgyhogy rezsin kívül mást nem fizetek, de nem is saját.
És a maradékkal sakkozok. Van, hogy rengeteget utazom, mert itt nem él senkim, és amikor csak tehetem, elmegyek a családomhoz. Kajára is változó, mennyit költök, mert ha látom, hogy már nincs nagyon miből, akkor hetekig nem nagyon eszem, max egy-egy főtt krumplit üresen, ha megéhezem. De ha van pénz, veszek rendesen ennivalót.
Ruhára egyáltalán nem költök semmit.
És minden erőmmel spórolok a jogsira, már csak a forgalom van hátra, de az még kb 60 ezer. A többi megvan.
Távol a lakásunktól párom munkája miatt albérletben élünk egy ideig, ez télen az albérleti díjjal és rezsivel együtt kb 80 e Ft. Viszont ilyenkor sajnos kevesebbet is keres, most az ő fizetése az én gyedemmel és cs.pótlékommal összesen volt 150 eFt. Hitelünk nincs.
Jobb hónapban az összes bevételünk 250 Ft körül van. Hárman vagyunk. A maradék megy az élelmiszerre, pelenkára stb, és ha úgy gazdálkodjuk ki akkor a baba számlájára teszünk be pénzt. Az otthoni lakásunkat pedig áruljuk, mert ott mindkettőnket elbocsájtottak a munkahelyünkről és nagyon nem is lesz másik.
215000ft összesen
Muter, fater, én
Családi ház, amin van hitel.
56000ft hitel, 30000ft gyerektartás, számlák /víz, gáz, villany, csatornadíj, szemétdíj, stb./. Autó nincs. Kajára szűken jut!
A válásom után esélytelen volt, hogy albérletbe tudjak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!