Mostanában miért ilyen sok a mennyiből éltek című kérdés?
Nekem nem is a gond,hogy felteszik, hanem,hogy ha valaki őszintén válaszol és Uram bocsá' kicsivel többet keres,mint 120 ezer forint,akkor már jönnek az irigykedő reagálások!
Más is van,aki pusztán ezért nem szeret válaszolni ezekre a kérdésekre?
Igen, én sem szeretem megírni, hogy mennyiből élünk.
Sok az irigy... És én nem szeretem hallgatni a beszólásokat.
Másodiknak: A jó magyar mentalitás, neked se legyen jobb.
Egyébként vannak, akik tényleg szűkösen jönnek ki és kíváncsi, hogy ő mit csinált, vagy csinálhatott rosszabbul, mint más szülők.
Köszi!
Mi nagyon jó körülmények között élünk. Szerencsére mi sem keresünk rosszul és a hátterünk is nagyon jó. Ha szarkasztikus akarok lenni "irigylésre méltó"!:)
Egyszer írtam le, többet soha. Nem is a kérdezővel volt gond, hanem a válaszolókkal. Tömény irigység.
Bár a kérdést sem szabadna feltenni szerintem, mert csak vitát szül.
Túl azon, hogy tény és való sok az irigykedő beszólás, meg lepontozás, szerintem azért is van ennyi ilyen kérdés, mert egyik másik válasz után az embernek az is lejöhet, hogy:
a) vannak akik okosabban tudják a beosztani a kevesebbet is - jó lenne tanulni tőlük
b) vannak akik sokkal kevesebből élnek - jó, hogy nem mi vagyunk "az alja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!