Név kérdés? Más is nevezte kisfiát mostanában Dorián-nak?
Én hallottam már itt, ezen az oldalon, pont olyan okból adták anyukák mert ritka :) De manapság ez van, minden anyuka arra törekszik hogy ritka nevet adjon, de már szinte nincs ritka név, pont emiatt.
Kevin a kórházban ahol szültem, konkrétan 3 volt az osztályon.
Ettől függetlenül, mindkettő nagyon szép név szerintem!
Bár nekem nagy fiam van,de ahol élek,ott mostanában elég sok baba született.Nemrég összefutottam egy anyukával,akinek a fiát szintén Doriánnak hívják,és mesélte,hogy mennyire el van keseredve,mert amikor ő szülte a fiát azért adta ezt a nevet mert ritka..Most meg kiderült,hogy az oviba ahová íratta 4 Dorián is van..NA igen..
Mindenki ilyen "ritka"nevet választ,és amikor oviba,suliba megy a gyerek rájövünk,hogy nem is ritka,SŐT..
Kevin névvel is találkoztam,és érdekes az,hogy a legtöbb kisfiú aki Kevin nevet kapott cigány volt..Ezért is gondoltam,hogy nálunk a Kevin olyan név mint a Rodrigó,Ronaldó meg hasonló nevek..
szerintem ha Andrásnak vagy Péternek nevezted volna el azt a csóri gyereket, lehet, hogy különlegesebb neve lenne, mint a sok Kevinnek meg Dorian-nak...
nem ettől lesz okosabb vagy szebb egy gyerek, mert "különleges" nevet adunk neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!