Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? A...

Szerintetek ez normális? A lányomról van szó!

Figyelt kérdés

Aggódom a lányomért, ugyanis most 14 évesen rengeteg horror filmet néz.Pl.: A texasi láncfűrészes összes részét, a Fűrész összes részét, az átok összes részét, a Paranormal activity-t ugyancsak az összes részét, az Ördögűzőt, a Körnek 2 részét, a Baltát és sorolhatnám..Rengeteget.Amikor az én gépem nem volt jó, akkor az övét használtam, és neki automatikusan megjelenik a filmlejátszás.Simán volt ott kb.: 50-60 horror film.El vagyok keseredve, mert amúgy a lányom a légynek se tudna ártani.Szerintetek ez így rendjén van?

Kérlek segítsetek!

2011. dec. 16. 17:58
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Én is sok horrort nézek és már én is láttam ezeket amiket a lányod! Szerintem nincs ezzel semmi!

13/L

2011. dec. 16. 18:18
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Csak megerősíteni tudom a többieket, egyáltalán semmi probléma nem lesz ebből, ne aggódj! :) Én többnyire kétféle műfajt nézek: horrort, és az animációs filmeket! :) Nem vagyok sem pszichopata, sem gyerek. :)

25/N

2011. dec. 16. 20:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem értem, mi bajod az ízlésével.
2011. dec. 16. 20:31
 14/22 anonim ***** válasza:

Mert én egyáltalán nem ilyen vagyok.

A szülők miért hiszik hogy a gyerekük az ő másulatuk,ha te nem szeretd a lekvárt ,ő igen attól még nem beteg,te nem néztél horrort,ő igen,nem klónok vagyunk.Attól még nem debil,én is néztem ennyi idősen ilyeneket,de nem letem tömeggyilkos.

2011. dec. 16. 20:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Öcsémnek 3-4évesen a Cápa filmek voltak a kedvencei...:DDD azért ez viszi a pálmát.

H*lye apám egyszer valamiért bent hagyta, a kicsi meg odaült és nézte - onnét kezdve el sem lehetett vontatni mellőle...cc. 200-300-szor újra és újra azt kellett néznünk (ismeritek a kicsiket) - pedig isten bizony próbáltuk takargatni a szemét, lebeszélni, "elromlott a kazetta" stb. stb.

Most egyetemista matematikus lesz... :-/

...és a vígjátékokra van rákattanva...-Agymenők, South Park stb.

2011. dec. 16. 22:39
 16/22 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen én is nagyon szerettem horrort nézni. Az is közre játszott, hogy tudtam, nem lenne szabad, mert nem vagyok 18.. meg anyukám se nézné jó szemmel.

Így izgalmas volt.. tetszett, hogy végre olyat nézek, amit akarok..amit eddig nem engedtek. Ez pedig a horror volt.

Aztán olyan 19-20 évesen valahogy ráuntam. Ma pedig már egyenesen feláll a hátamon a szőr a horrortól. :) Valahogy nem szeretem.. szívesebben nézek meg bármit, még egy dokumentumfilmet is :))

24/L

2011. dec. 16. 23:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg nem a Mein Kampf-ot olvasgatja.
2011. dec. 17. 02:35
 18/22 anonim ***** válasza:

Tudod miért néznek ilyeneket a kamaszok? Hogy a szülők megbotránkozzanak, hogy idegeljenek ezzel is. :D

Én is imádtam a horrorokat, most már nem annyira, mert amiket írsz te is... szánalmasan bénák. :D Engem idegesítenek. Imádom a horrosztorikat is, a morbid humort. Ennek ellenére egy csendes, visszafogott és egész normális csaj vagyok, darkosnak is max halloweenkor öltözök. :D A szúnyogot és a legyet is inkább kiterelem az ablakon, mint hogy lecsapjam. Szóval szerintem nem aggasztó.

Apám a South Parkon meg a szex és NY-on volt kiakadva, hogy miket nézek. :D Utóbbit meg is tudom érteni amúgy. XD Külön generációk és külön emberek, ennyi.

Hú emlékszem mekkora király voltam, hogy nem csak hogy végignéztem a kört, de majdnem el is aludtam rajta! XD

(a Mein Kapmpf pedig érdekes olvasmány... de jah, inkább akkor aggódj, ha náci elveket kezd hangoztatni pl)

2011. dec. 17. 12:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Úristen, most komolyan, szánalmas, hogy még ennél a kérdésnél is le vagyunk pontozva... Nagyon sok nyomorék járhat erre az oldalra...
2011. dec. 17. 14:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Ne aggódj,én is szoktam horrorfilmeket nézni!!!15/L
2011. dec. 17. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!