Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? A...

Szerintetek ez normális? A lányomról van szó!

Figyelt kérdés

Aggódom a lányomért, ugyanis most 14 évesen rengeteg horror filmet néz.Pl.: A texasi láncfűrészes összes részét, a Fűrész összes részét, az átok összes részét, a Paranormal activity-t ugyancsak az összes részét, az Ördögűzőt, a Körnek 2 részét, a Baltát és sorolhatnám..Rengeteget.Amikor az én gépem nem volt jó, akkor az övét használtam, és neki automatikusan megjelenik a filmlejátszás.Simán volt ott kb.: 50-60 horror film.El vagyok keseredve, mert amúgy a lányom a légynek se tudna ártani.Szerintetek ez így rendjén van?

Kérlek segítsetek!

2011. dec. 16. 17:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nincs gond. Aki indiános filmeket néz, az se kezd lövöldözni.

Darkos lesz a stílusa, vannak ilyen lányok. Kicsit különc, és ennyi.

2011. dec. 16. 18:02
 2/22 anonim ***** válasza:
81%

Kamasz. Legtöbbször ilyenkor minden normális, főleg a kamasz gyerekek szerint.

Te halálra aggódód magad, a lányodnak elege lesz belőled ...

Aztán 1-2 év és az új kérdésed úgy fog kezdődni, hogy: 'Ugye nem drogos?!'

2011. dec. 16. 18:04
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Rendjén van én ennél durvább filmeket néztem már 11-12 évesen,sőt szülinapi zsúrokon is mindig horrorfilmnézés volt(volt amelyik szülő lekapcsoltatta,de úgyis megnéztük!)
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Én se lettem darkos, sőt még különc se vagyok, pedig nagyon szerettem a horrort. Most 32 leszek és már nem érdekel, de volt idő, mikor csak az ilyen filmeket találtam érdekesnek.
 5/22 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a választ.Hát azt mondjuk gondoltam hogy nem kezd el embereket ölni.:D de ez számomra azért furcsa mert én egyáltalán nem ilyen vagyok..vagy voltam
2011. dec. 16. 18:05
 6/22 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a válaszokat.Most megnyugtattatok.
2011. dec. 16. 18:06
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Előbb-utóbb valószínűleg kinövi, nincs ezzel semmi baj. Mi is egy csomó horrort néztünk ebben a korban a barátaimmal, mindegyikőnk normális.:)
2011. dec. 16. 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi, ez nem jelenti azt, h baj van. Az én hugom 15 éves, de már 12 évesen jobban bírta az ilyesmiket a tv-ben mint én 20 évesen. Egészséges lelkileg, kedves, aranyos segítőkész lány.
2011. dec. 16. 18:07
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Annyi idős koromban mi is faltuk barátnőmmel és a bátyjával a horror ill. thrillereket...és személy szerint most pedig már nem szívesen nézem meg őket :)

20/L

2011. dec. 16. 18:07
 10/22 anonim ***** válasza:
barátnőjével nézi?
2011. dec. 16. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!