Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök a férjemtől, pedig...

Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

két kisgyerekünk van akik rajongással szeretik. én is szeretem,igyekszem tehermentesíteni,támogatni,de ő mégis folyton kedvetlen,unott,rosszabb esetben ordibál és káromkodik. hiába kérem,ha megszólalok,velem is üvölt. ha nincs itthon,hiányzik,ha itthon van mindenki idegbajt kap. próbáltam mindent megtenni,de semmi sem jó. és mindenre van valami jó kis válasza,h miért nem jó kedvű.

ha dolgozik,azért. ha itthon van,akkor a gyerekek miatt. ha kocsival megy a munkahelyére,akkor a vezetéstől.ha bkv-val,akkor az emberektől. ha minden klappol,akkor éhes.ha nem,álmos. ha az sem,akkor szeretkezni AKAR. ha edzésen volt,fáradt. ha nem jutott el edzésre,akkor mozgáshiánya van. nemrég 4 napig volt külföldön-céggel-ahol kikapcsolódhatott. hazajött,nyűglődött,kérdeztem h mostmáraztán mi a fene baja van?? nem aludta ki magát. kérdeztem h miért nem pihent. válasz: nem aludni mentem. ha meg kirándulni mentél mit panaszkodsz???

eszem áll meg!! :(( mondtam már neki h ha ennyire szenved menjen el egy kicsit külön,aztán majd meglátjuk. de nem akar. viszont az itthoni dolgoktól/ vásárlás,beteg gyerek,éjszakai felébredés,/szenved és szenved állandóan!!!!! folyton az unott képét látom,és a monoton hangját hallom meg a nagy sóhajokat. a gyerekek alig várják h vele lehessenek,de ő mindent rohanva csinál és csak az órát nézi h mikor mennek már ágyba..:(

én egy ideje külön alszom tőle mert megőrjített h beszólt h miért olvasok,miért tv-zek,kattog a biullentyűzet,fénylik a tv-baldachin takarja az ágyat,mondtam neki tán csukja be a szemét,de közölte h átvilágít a szemhéján!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azóta meg az a baja,h nem fekszem mellette és kevesebbet szeretkezünk. de ki a fene akar szexelni egy búbánatos lovaggal,akinek az az előjáték,h mgmarkolja a fenekem,aztán ha elhúzódóm-mert mondjkuk ott a két gyerek-akkor megjegyzi,h : na látom ma se lesz semmi. ez aztán a kedvcsináló mi?

kb 1 éve ilyen,és már semmi ötletem,viszont azt érzem egy ideje,h már minden idegesít,1 pillanat alatt a plafonon vagyok tőle,és ez nagyon fáj,nem így akarok érezni..:((

mindenféle segítséget elutasít-pl párterápia-mert szerinte ő indokoltan nyűgös..

volt h azt mondta legyünk pár naop kettesben,az majd helyreteszi. hazajöttünk,gyerekek a nyakunkban erre: na kezdődik megint a rabszolgaság..:((((

érzem h a gyerekeknek se jó de nem válni akarok hanem megoldani!!!

valami ötletetek van? :((((((((((((

bocsi hosszú lett...

2011. dec. 15. 22:30
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

motiválva is van,a munkahelyén is,nem monoton a munkája,szereti is. jó hely,régen én is ott dolgoztam.

itthon pedig: vannak olyan dolgok amit csak ő csinál a gyerekekkel,apró kis dolgok,pl ő van bent velük fürdésnél,hiszen egész nap nem látták,ő mesézik nekik lefekvés után. de ennyni. nem kell ruhát összekészíteni neki vagy hasonlók. nem hajtom. ha segítség kell szólok,de nem várom el h ő vigye a háztartást. itthon 2 dolgot csinál,porzsívózik és a szemetet viszi ki.

de néha ez is sok neki...

kb 1 hónapja azon akadt ki,h túl keveset vagyok vele hétvégén,mert hát főzök,egyebek. oké mondtam akkor rendelem a kaját,több idő jut egymásra és vegyél mosogatógépet is. meglett,több időm lett,mégse vagyok jó.

ez a tipikus eset amikor 10 dolgot teszel meg és a 11.-et hiányolják. csak én egy örök elégedetlen emberrel nem tudom leélni az életem,bármennyire is szeretem.és az az igazsg h roppant fárasztó is,folytonos készenlétben állni,h mikor merre ugorjak h neki jó legyek. basszus nem vagyok marionettbábú!!! :(

2011. dec. 16. 10:51
 22/37 anonim ***** válasza:
Olvasni is rossz volt, pláne a kommenteket - minek az ilyennek feleség, gyerek, de komolyan???? Meg mit gondol, Téged nem fáraszt a velük járó munka, Neked nem kell(ene) a pihenés, kikapcsolódás??? Na meg a színvonalas szex... Én biztos elhagynám, mielőtt rámragasztja a világszemléletét... Anyukád ötlete nagyon jó, legalább azt csináld meg!!! Akár magyarázd el a gyerekeknek, hogy ez miért van.
2011. dec. 16. 11:02
 23/37 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy kivesz belőled mindent, lehet, anyukádra kellene hallgatnod, ha igazán szeret, talán az fejbe kólintaná. Mármint a tudat, hogy nélküle elmentél a gyerekekkel és akár el is veszíthet. Persze a telefonodat se vedd fel, hogy tudj pihenni.
2011. dec. 16. 11:05
 24/37 anonim ***** válasza:

Nálunk akkor volt ilyen mélypont, amikor épp nem kellett semmiért küzdeni. Kellett pár hónap, mire rájöttünk a valódi okra. Túl nyugis volt minden. Aztán megint lettek nagy célok, vállvetve küzdés, az rendbehozta a dolgot.

A férjed nem ilyen típus, akinek a küzdelemtől pezseg a vére?

2011. dec. 16. 11:21
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
A férjed nem készült fel rendesen a csalàdalapitàsra és nem való apànak, vagy pedig tùlsàgosan jó módja van, és kinjàban màr nem tudja mit csinàljon, egy hisztis pasi,akivel elõbb-utóbb megutàlod az életedet!
2011. dec. 16. 11:31
 26/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kéne utaznod a gyerekekkel, neki meg nem szólni, majd észreveszi. És akkor tudnál gondolkozni. Bár én nem tudnék így élni.
2011. dec. 16. 13:07
 27/37 anonim ***** válasza:

Jól írták előttem.Pakolj és menj el a gyerekekkel.Anyukádhoz mehetnétek nem?Vele biztos el lennének a gyerekeid is.A férjednek észhez kellene térnie,hogy el fog titeket veszíteni.

Szüleivel jó a kapcsolata?Párom is sokszor ilyen,de akkor vagy szex hiánya van,vagy ami mostanában gyakori,hogy a szüleivel megromlott a kapcsolatunk (rengeteg hazugság,...) ő meg alapjában családcentrikus és rossz neki,hogy a szülei sokat ártottak nekünk,az én szüleim meg szeretik őt.Persze ezt párom tagadja,de ismerem.Kicsit elkanyarodtam bocsi.Lehet a szüleivel van valami gondja nem?De ettől függetlenül pakolj.Még karácsony előtt,de ha nem érdekli,hogy mi van veletek,akkor megszokja,hogy karácsonyozhat egyedül is,ha neki így jó.E.

2011. dec. 16. 13:31
 28/37 A kérdező kommentje:

a szüleivel folyamatosan gond van,folyton pocskondiáznak engem is,őt is,mert az anyja mai napig nem emésztette meg h a pici fia megnősült,hiába a szép család,a két zsép unoka/amikor a 2. születet a következőt mondtk: reméljük több gyereketek már nem lesz/

tudom h ez bántja-engem is-de nem rajta verem le.

2011. dec. 16. 13:40
 29/37 anonim ***** válasza:
Akkor fején találtam a szöget.Mondom az én páromnak is van ilyenje.És ott a szüleivel van a gond. Mint írtam rengeteget hazudtak nekünk, semmibe se néznek.Páromnak mondtam,hogy mindenben mellette állok.Azóta szerencsére semmi baja.De lehet hiánya is van.Kezdeményezz kb egy héten 2x akkor meglátod,hogy másabb lesz.Ja igen a szülőkhöz visszatérve.Nekem sokan mondták párommal kapcsolatban is,hogy 2 tűz között van.Imád minket,a szüleit szereti,akik amiben tudnak hazudnak és fáj neki.Mondtam neki,hogy döntse el,hogy a szülei vagy mi,mert én nem vagyok hajlandó fiatalon így kételyek között élni.Azóta szerencsére olyan,mint a kezesbárány.Próbáld meg,hátha.E.
2011. dec. 16. 13:51
 30/37 anonim ***** válasza:
Attól még hogy kicsik a gyerekek, meglehet ilyeszteni hogy elmész velük pár napra.... ilyen nincs hogy nem alszanak, s ha elváltok végülis??? Akkor sose fognak aludni??? Nah ne már!!! Fog öket s menj el pl anyukádhoz. Ha ez sem segit akkor fejezzétek be, még találhatsz egy normálisat
2011. dec. 16. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!