Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan vagyok mint az...

Tényleg olyan vagyok mint az anyja?

Figyelt kérdés
Mert miután elmesélte,h 170el hajtott az autópályán azt mondtam neki,h felelőtlen.Mert azt nem értem,h hogy lehet valaki ilyen könnyelmű.Mert nem akarom,h baja legyen és persze másoknak sem.
2009. máj. 17. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Akkor en is olyan vagyok,mint az anyja!Mert szerintem is felelotlenseg.
2009. máj. 17. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelentkezem a 4. anyukájának!
2009. máj. 17. 17:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez a megjegyzés azért esett annyira rosszul,mert 5 éve keseríti az anyja az életünket,5 éve nem beszél az anyjával,mert engem nem fogad el.Talán azért mondta ezt,mert regén az anyja mindenbe beleszólt,mindig azt kellett csinálnia amit az anyja mond,vagy ha valamit nem jól csinált,azonnal letolta.Állandóan piszkálta mindenért.

De hogy értessem meg vele,h én csak féltem.

2009. máj. 17. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mondd el neki. amugy szerintem ezt túlreagálod, mármint a mondatot. ezt szokták használni, ha valaki nagyon félt valakit. szerintem nem a saját anyjára, hanem egy általános anyáról beszélt.
2009. máj. 17. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

170-es sebesség mellett csodálkozik, hogy félted??? Háááááttttttt......

2009. máj. 17. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor én is az anyja vagyok, pedig anya csak egy van ezt tudjuk :D

Szerintem jogos, hogy félted. Minek száguldozott? Sietett valahová (na de ennyire...) vagy csak szórakozott?

Felelőtlen szerintem is.

Ne vedd a szívedre valószínű nem úgy értette, hogy olyan idegesítő vagy mint az anyja, hanem hogy ő is mindig rászólt és féltette. Nem arra célzott ezzel, hogy veled valami gond van. Nem is akart az anyukájához hasonlítani, csak úgy általánosságban mondta.

Nem tudom mennyire érthető amit leírtam, de remélem érted.

Én igazat adok neked mindenképpen. Persze lehet másról is szó van és gyakran anyáskodsz felette és azért mondta most ezt.

De érthető ez is, hiszen gondolom szereted. Néha igyekezz nem kimutatni, amit érzel és ne mondj neki semmit, tégy úgy mintha nem érdekelne mit tesz. Hátha akkor nem veszi annyira túlzásnak.

2009. máj. 17. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy értesd meg vele,hogy te csak szereted és félted? Rettentően sok türelemmel és megértéssel. Nem kell annyira a szívedre venned ezt a megjegyzését. Tudom bánt, de nyelj egy nagyot és ne ezen rágódj. mond el neki sok-sok szeretettel,hogy fontos neked.

Bármi amit teszel rólatok szóljon. Ez fontos és lassan de biztosan elfogja fogadni,hogy nem kritizálod és beleszólsz az életébe, hanem csak tényleg félted.

Sok sikert.

2009. máj. 17. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem védeni akarlak,de tényleg igazad volt.Nemtudsz ellene tenni semmit,mert a szerelmed akkor is,így is úgy is,jogos,hogy félted.A férfiaknál ez nem ilyen,rá nem mondhatod fordított szituban,hogy olyan vagy mint apád,mert az apák habár aggódnak nem mondják meg így.Mi meg nők vagyunk és dolgoznak az anyai ösztönök,nah:D

Amúgy én is utálom ha azt mondja rám anyum,hogy olyan vayok mint apám vagy nagyapám.Ők szívtelenek,erőszakosak és minden ami rossz,olyankor nagyon rosszul esik,meg is mondom neki,de letagadja és még azt mondja h képzelődöm:S

2009. máj. 17. 18:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ez nála tudatos, inkább csak dac, és mindentől irtózik, ami az anyjára emlékezteti (ugyanígy vagyok apámmal, na jó, azért én nem fogom senki életét kockáztatni, de azért inkább ne emlékeztessen rá semmi).

Valahogy meg kell találnod nála a módját, másképp, hogy megértesd vele, hogy te jót akarsz, de nem biztos, hogy ez könnyű lesz. Azért hajrá, és lehet, hogy egy doboz bonbon meglágyítaná a szívét, mielőtt elkezdenétek erről a 170-ről beszélgetni :-)

2009. máj. 17. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2009. máj. 19. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!