Lányok! Ciki ha a barátnőm még mindig a macijával alszik? Ti is alszotok macikkal? (Már 25 éves)
Szerintem aranyos macival aludni, mondjuk én nem alszom azzal... de ebbe semmi rossz nincs szerintem.
29/L
:)
Aranyos,bár én kis korom óta nem alszom plüssel.....
nekem egy szanaszét szakadt kispárnám van, ami inkább hasonlít egy vattacsomókkal töltött pókhálóra, azt ölelgetem alvás közben. pedig hullik a bele is, de párom is szó nélkül visszatömködi az aktuális lyukakon :))))
22L (29F)
én plüss kutyussal alszom :) a barátom elfogadta, azt mondja aranyos ahogy ölelgetem álmomban
természetesen őt inkább ölelgetem ha de épp úgy fordulunk hogy nem egymás felé akkor biztos nálam lesz a kutyus :)
23L
Ha valamiért nagyon szomorú vagyok, vagy csak rossz napom van, akkor mindig előkapom a szekrényből a gyerekkori macimat, amit a rég meghalt nagymamámtól kaptam. Reggel sokkal jobb az ébredés. :)
24/n
Én aludtam, és néha párom is megölelte a macit az ágyban :) Csak sajnos a kutyának is kedve támadt hozzá, úgyhogy már nem tehetjük meg...
Ja, és Ő 28 éves :)
23/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!