Lányok! Ciki ha a barátnőm még mindig a macijával alszik? Ti is alszotok macikkal? (Már 25 éves)
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 11:52
11/21 anonim válasza:
Én két plüss sünnel alszom, és 40 éves vagyok! Mondjuk nem ölelgetem őket, csak ott vannak az ágyon.
12/21 anonim válasza:
Én egy férfival alszom,és őt ölelgetem.Nekem ez a normális.
33/N
13/21 anonim válasza:
Nekem kb. 8 éves korom óta eszembe sem jut macikkal aludni. :D
14/21 anonim válasza:
Nem vészes szerintem :)
Én egy nagy párnát szorítok magamhoz, azzal szoktam elaludni.
Vagy az uramat :) Amelyikhez van kedvem :)
15/21 anonim válasza:
én maci vagyok de nem alszik velem a barátnőm :(
16/21 anonim válasza:
Akkor is macival alszik ha ott vagy?
Ha akkor amikor nem vagy ott, abban nincs semmi, én is azzal alszom amit a páromtól kaptam, ha nincs otthon , sőt, ha elutazom akkor még rám is szól hogy nehogy otthonfelejtsem:)
De ha akkor is amikor ott vagy, az nem túl bíztató....:/ Fura... ott megkérdezném, hogy minden rendben?
17/21 anonim válasza:
Dehogyis!
Én is a macimmal alszom, ha nincs ott a párom. 26 vagyok. lány.
18/21 anonim válasza:
Igaz én csak 18 éves vagyok, de azért vlaszolok ha nem baj. Az én ágyam is körbe van rakva plüssökkel, és van egy kedvenc macim (az a MOL-os.. :)). Ha nem a barátommal alszok, hanem itthon egyedül, akkor mindig ölelem a macit. Nem tudom, hogy miért, de jó érzés ha van mellettem valaki éjszaka, akár egy plüss is. Szerintem erről soha nem fogok leszokni, ha egyedül leszek mindig macival fogok aludni. Nem tartom magam cikinek... :)
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:-)
2011. dec. 16. 16:33
20/21 anonim válasza:
Én egy kalasnyikovszuronyt tartok a nagypárna alatt.
Valahogy biztonságérzetet nyújt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!