Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó "bosszú"...

Szerintetek ez jó "bosszú" lesz apának?

Figyelt kérdés

Az előzmény:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Beszélgettem a legjobb barátnőmmel és ő mondta ,hogy adjam ezt vissza apának. :)

Meghívnám magamhoz néhány barátnőmet és apát bemutatnám nekik, utána meg fordítanám nekik háttal és azt mondanám "nézzétek milyen férfias feneke van"

2011. dec. 10. 19:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

veled mit csinált?

Egyébként nagyon szeretem az apukámat, csak vannak furcsa dolgai. :)

2011. dec. 10. 19:49
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem ez így vicces lenne :D
2011. dec. 10. 19:52
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt nem tenné az apámmal. Ha veled illetlen volt, neked nem kell vele feltétlen annak lenni. Inkább négyszemközt kérd meg, hogy máskor senki előtt ne hozzon kellemetlen helyzetbe, mert te bizony már nagylány vagy ha hiszi, ha nem.
2011. dec. 10. 19:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Amikor meg akartam vele beszélni azt mondta ,hogy csak dicsekedni akart velem és ,hogy nem érti ez miért baj.
2011. dec. 10. 20:06
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Épp ezt akartam írni, hogy dicskedni, azaz büszkélkedni akart csak, nem bántásnak szánta.

Azt meg már elfelejtette valószínűleg milyen érzékeny tud lenni a tini különösen szülők szövegére.

Mondd meg neki mégegyszer apa nekem ez zavarbaejtő, légyszi máskor ne csináld. Előre is köszi ! Ha nem érti nem lényeg, később lehet elgondolkozik rajta, meg ha nem érti se baj, csak ne tegye.

2011. dec. 10. 20:21
 16/21 anonim ***** válasza:

#9/13

Hát ez még nyáron történt.Bicikli túrán voltam a családommal és a barátainkkal(Sokan voltunk, különböző korosztályból-velem egykorúak is,<- és ő közülük volt egy fiú aki nagyon tetszett).

Sajnos felhíztam abban az időszakban,szóval mindenképpen leszerettem volna adni a felesleges kilókat.És Apám ezt pontosan tudta!A lényeg én akkor kaptam egy új bringát, aminek az ülésével gondok voltak, és állandóan igazgatnom kellett biciklizés közben, hát mit ne mondjak nem volt nagyon kellemes.Ezért EGYSZER meg kellett állnunk.Elhiheted nem direkt, de másodszorra is csak szarakodott az az ülés.Amikor mondtam Apámnak( ő csinálta), csak ennyit mondott-Na mi van, már megint?!Úgy látszik nem is az üléssel van a baj, hanem azzal a nagy seggeddel.(Hangosan,közben gúnyosan is mosolygott)És mindenki elkezdett röhögni. Hát eléggé el állt a szavam.Nem elég, hogy még az önbizalmat is teljesen mínuszba húzta,megsértett de még le is égettet.Akkor tényleg nem kellett volna.Jól ki is osztottam, de én is sírva fakadtam.Lehet túl érzékeny voltam, de akkor is vannak olyan pillanatok, helyzetek amikor inkább ne szólaljál meg.Egyébként meg látta, hogy eléggé szarul esett, szóval aztán bocsánatot kért.De azért fájt.

Szóval nálam ez volt:S ( bár ez inkább nem dicsekvés volt az ő részéről). Bocsi a kis regényért. 16/L

2011. dec. 10. 20:47
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem csinálnám meg. Ha pedig mégis, akkor mivel jó a kapcsolatotok, a végén adnék oda egy hehe vicces mosolyt. De tényleg, értse, hogy vicc, de értené, hogy miért is. Durván, komolyan nem vágnám vissza,hiszen nem bántani akart, és mégis a szülő a szülő, vigyázni kell a visszavágásokkal.
2011. dec. 10. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Még ha nem is csípem apámat, nem állok bosszút. Elnézést, krva őszinte leszek: a legjobb barátnőd elég idiótán gondolja, hogy visszaadni jó dolog. Akkor meg ő sértődik meg és elindítasz egy lavinát. De most komolyan.

Menj hozzá oda, legyetek kettesben és négyszemközt beszéld meg vele, hogy ez neked rosszul esett, nem szeretnél többé ilyet. Ennyi.

Az előző kérdésedre kaptál egy ilyen választ:

"Beszéld meg vele, hogy Téged nagyon kellemetlenül érintett és vegye már észre, majdnem felnőtt nő vagy, akit ne hozzon máskor ilyen helyzetbe."

Szerinted felnőtt nő lennél, ha ezek után, még ha jogosan is vagy felháborodott, kölcsönösen megaláznád őt, puffneki? Dehogyis. Szerintem ez az oda-vissza akármicsoda nem célravezető. Sokkal többet érsz el azzal, ha higgadtan váltasz vele három mondatot. Ha csak csapkodsz, azzal tudod, mit mutatsz? Azt, hogy tehetetlen, éretlen, rugalmatlan kiskamasz vagy. Márpedig, gondolom, nem szeretnél kishisztislányka lenni mellette, 17 évesen. Na.

Elnézést a ronda fogalmazásért, az erős szavakért, de igen, belém is rúgtak már sokan mások, apám és anyám is, nagyjából hetente akad valami, de beveszek egy leszarom!-tablettát, bólintok és nem, nem nyelem le, de méltósággal viselem az egészet és jelzek, ha fáj, de nem bonyolítom tovább. Na, vágod.

2011. dec. 10. 21:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Az az egyetlen probléma, hogy sajnos valóban nem érti mi a probléma. Márpedig ha ezt felnőtt ember létére nem érti, akkor mondhatsz neki bármit, úgy sem érti.
2011. dec. 10. 21:58
 20/21 anonim ***** válasza:

szerintem büszke rád, hogy milyen csinos vagy, csak hülyén adta elő. nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.

mondd meg neki, hogy ez neked kínos, hogy így pörget.

nekem is volt részem 1-2 hasonló viccben régen de nem vettem magamra (jó nem a fenekemet mutogatta az igaz:D)

2011. dec. 12. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!