Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó "bosszú"...

Szerintetek ez jó "bosszú" lesz apának?

Figyelt kérdés

Az előzmény:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Beszélgettem a legjobb barátnőmmel és ő mondta ,hogy adjam ezt vissza apának. :)

Meghívnám magamhoz néhány barátnőmet és apát bemutatnám nekik, utána meg fordítanám nekik háttal és azt mondanám "nézzétek milyen férfias feneke van"

2011. dec. 10. 19:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
ja, aztán kérdezd meg tőlük, hogy ki szeretné kipróbálni a farkát...
2011. dec. 10. 19:23
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

nem

ez hülyeség

2011. dec. 10. 19:25
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
és gyerekes, meg illetlen
2011. dec. 10. 19:26
 4/21 A kérdező kommentje:
de ő is ezt csinálta velem
2011. dec. 10. 19:27
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
és 17 évesen ennyi eszed van?
2011. dec. 10. 19:32
 6/21 anonim ***** válasza:
97%

Mi lenne,hacsak egyszerűen négyszemközt megmondanád,hogy máskor ne csináljon ilyet,mert zavarba hozott,mert mindenki a fenekeet nézte és szerinted nem is ilik.

Bár egyszerűen csak büszke volt Rád.

2011. dec. 10. 19:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak simán elmondod neki megérti
2011. dec. 10. 19:43
 8/21 anonim ***** válasza:
72%

"Amit szabad Jupiternek,nem szabad a kisökörnek" -és ezzel nem leökrözni akarlak,de tényleg... amúgy tényleg durva húzás volt apád részéről ez,kicsit túlrészegítette az apai büszkeség...de szerintem ez téged egy hasonló húzásra még nem jogosít fel,arról nem beszélve,hogy -gondolj csak bele- milyen következményekkel járna ez otthon.

Bár nem írtad,hány éves vagy,de szerintem ha apád el is sunnyogná az egészet,mivel ő is "sáros" az előzmények miatt, az általad kiváltott szituáció miatt anyád -aki ártatlan az egész sztoriban - egy percig se csodálnám,ha előkapná a sodrófát vagy a fakanalait,és egyet-kettőt megpróbálna ripityára törni a minden bizonnyal szép formás fenekeden.

Nekem ennyit nem érne meg a dolog.

2011. dec. 10. 19:43
 9/21 A kérdező kommentje:

Sajnos anyukám nem él.

Még annak is örülnék ha eltörne egy-két fakanalat a fenekemen, csak itt lenne velünk.

2011. dec. 10. 19:46
 10/21 anonim ***** válasza:
83%

Viccelsz? Tuti, meg csinálnám!:D

Legalább érezze át egy kicsit amit veled tett.

(Egyébként én is voltam hasonló helyzetben,apám szinte ugyan ezt tette+ még bunkóbb is volt! De én akkor abban a pillanatban úgy megmondtam neki a magamét, hogy azóta nem is próbálkozott ilyen kínos szituációba vinni.)

2011. dec. 10. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!