Szerintetek ez jó "bosszú" lesz apának?
Az előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Beszélgettem a legjobb barátnőmmel és ő mondta ,hogy adjam ezt vissza apának. :)
Meghívnám magamhoz néhány barátnőmet és apát bemutatnám nekik, utána meg fordítanám nekik háttal és azt mondanám "nézzétek milyen férfias feneke van"
Mi lenne,hacsak egyszerűen négyszemközt megmondanád,hogy máskor ne csináljon ilyet,mert zavarba hozott,mert mindenki a fenekeet nézte és szerinted nem is ilik.
Bár egyszerűen csak büszke volt Rád.
"Amit szabad Jupiternek,nem szabad a kisökörnek" -és ezzel nem leökrözni akarlak,de tényleg... amúgy tényleg durva húzás volt apád részéről ez,kicsit túlrészegítette az apai büszkeség...de szerintem ez téged egy hasonló húzásra még nem jogosít fel,arról nem beszélve,hogy -gondolj csak bele- milyen következményekkel járna ez otthon.
Bár nem írtad,hány éves vagy,de szerintem ha apád el is sunnyogná az egészet,mivel ő is "sáros" az előzmények miatt, az általad kiváltott szituáció miatt anyád -aki ártatlan az egész sztoriban - egy percig se csodálnám,ha előkapná a sodrófát vagy a fakanalait,és egyet-kettőt megpróbálna ripityára törni a minden bizonnyal szép formás fenekeden.
Nekem ennyit nem érne meg a dolog.
Sajnos anyukám nem él.
Még annak is örülnék ha eltörne egy-két fakanalat a fenekemen, csak itt lenne velünk.
Viccelsz? Tuti, meg csinálnám!:D
Legalább érezze át egy kicsit amit veled tett.
(Egyébként én is voltam hasonló helyzetben,apám szinte ugyan ezt tette+ még bunkóbb is volt! De én akkor abban a pillanatban úgy megmondtam neki a magamét, hogy azóta nem is próbálkozott ilyen kínos szituációba vinni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!