Nem értem a férjem viselkedését. Normális ez?
Én sem aludnék egy kutyával egy szobában. Bár én allergiás vagyok rá, így nálam a következmény az lenne, hogy egy darabig még egy házban sem tartozkodnék a férjemmel, mert kórházba kerülnék.
Az allergiámat félretéve én teljesen mértékben megértem a férjed, mert nem mindenki tűri meg a háziállatokat a lakásban.
Így van, és ezt a férjednek meg kellene érteni. Hogy a kutyus is érez, mégpedig árnyaltan, kábé, mint egy kisgyerek.
A lényeg most nem az, hogy ki tűri meg a válaszolók közül a kutyát a házban, ki nem, hanem, hogy a férjed nem következetes a kutyussal.
Csak megjegyzem, olyan nincs, hogy egy együttélésben a családtagokról valaki egyedül hozzon döntést. A kutya családtag, és a férjed közösségben él, nem történhetnek egyedül az ő akarata szerint a dolgok...
A kutya pont olyan kiszolgáltatott, mint a gyerekeink... Egy kis havanese miért is ne lehetne lakásban? Őt szobakutyának, családi kedvencnek tenyésztették.
Ha a gyerekeddel viselkedne így a férjed, azt sem hagynád szó nélkül. Hát állj ki a kutyusért! :)
Nem, nem hangosan, hanem érvelve azzal, hogy ő mit érezhet... Kompromisszumot lehet és kell si kötni, a diktatúra tényleg nem családba való.
Ha nem ért az érvekből, szép szavakból a férjed, az egy másik helyzet, de reméljük, sikerül békésen megoldani a dolgot.:)
Drukkolok!
szia!
Igaza van az egyik előttem szólónak, szerintem is egyszerűen "ráunt" és csinált egy műhisztit.És az az érdekes, hogy ez a kutyi tényleg bent lehet , és szereti a társaságot is. (pl. nagy testű kutya már elég necces lenne tényleg a szobában...)
Hát igen , a kishercegnek is megmondta a róka 1x, hogy amit megszelídít , arról bizony gondoskodnia is kell...hát ő nem akart.De hogy még pár éjjelt se bírt ki volna vele...???
Az előző vagyok, elfelejtettem
Szóval nehogy valaki már azt higgye hogy ez az egész a kutyáról szól! Lehetne az bármilyen más állat vagy hobbi amivel a kérdező látszólag jobban foglakozik, és pláne hogy úgymond el is várják a férjtől, hogy ehhez még jó képet is vágjon, miközben ő elhanyagoltnak érzi magát. Szerintem tutira így van.
Ja, és ha tovább erölteted kedves kérdező, hogy igenis legyen kedves a kutyával mert az milyen aranyos és kedves kis állat, és nem érdemli meg hogy így bánjon a férjed vele, akkor még jobban elmérgesedik a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!