Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete hagyott el a férjem, azóta ma találkoztunk először! Mire véljem a viselkedését?
Most mi a csudát akarsz? Minek kellett azt hazudni, hogy randizol?
Az, hogy érez irántad valamit az természetes, hiszen sok évig együtt éltetek. Én is jóban vagyok az eximmel és nagyon szeretjük egymást, de nem vagyunk szerelmesek.
olvastam a kérdést és válaszoltam is.
szerintem nem normális.
mindkettőtöket akarná egyszerre.
nehogy visszamenj hozzá
Szia, ne engedd magadat hulyere venni! Te nem egy jatekszer vagy, amit neha eloveszunk, aztan ha megunjuk, akkor besdobjuk a sarokba. Szerintem ne viselkedjetek ugy, mint a gyerekek es a tinedzserek.
Komolytalan a ferjed, de nagyon!
Ne engedd, hogy jatszon veled, es szivasson teged, neked nem megalazo ez?
Lehet hogy szereted te ot meg, de ha egyszer elment, maskor is elfog menni.
Ha nem kellesz neki, akkor menjen csak.
Ha szeretne teged oszinten, nem menne el.
A ferjed amugy egy jellemtelen alak! Ha te ezt nem tudtad meg eddig, akkor most megmondom.
Te irtad azt a valaszt, hogy megbeszeltetek oszinten hogy mit szeretnetek, es ra ket napra osszekoltozott valakivel?
én második
Ha tényleg randiztál, akkor mit akarsz? Akkor nincs kérdés.
Azert szivat a ferjed, mert megengeded neki.
Legye eros, es jarj emelt fovel! Felejtsd el, legyen eszed! Ne alazkodjal meg neki.
Tudod nem az a lenyeg, hogy mit mond(szeret, meg szep vagy...blabla) hanem, hogy mit tesz (osszekoltozik egy masik novel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!