Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy hete hagyott el a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hete hagyott el a férjem, azóta ma találkoztunk először! Mire véljem a viselkedését?

Figyelt kérdés
Biztos olvastátok már itt a kérdése. Én vagyok az, akinek múlt hét pénteken bejelentette a férje, h vége, és rá 4napra odaköltöztetett a lakásba egy másik nőt. Azóta minden nap beszélünk telón, meg sms-ek. Azt írja nem tudja mi lesz, kérdeztem, h szereti e a csajt, arra azt válaszolja h igen, aztán meg, h ne haragudjak de ezt a döntést meg kellett hoznia... Mármint a szakításunkét, mert már mindennapos volt a vita. Tegnap megbeszéltük, h ma találkozunk. Erre közöltem vele, hogy este randira megyek, és hanyagoljon. Na onnantól kifordult önmagából, és hogy akkor többet nem akar látni, beszélni sem velem, menjek és du.gassam szét magam stb stb. Eddig mindig órákat kellett várni míg válaszol, na tegnap egyből jöttek az smsek. Ha nem válaszoltam egymás után írt 4-5-öt. Kérdeztem tőle, h féltékeny e, de közölte, h nem. Hajnali fél2ig írogatott. Na ma taliztunk és olyan beszólásai voltak, h mondtam neki, hogy dúl a love a csajjal köztük, erre közölte, hogy ezt ő tudja... és hogy a nő sem tökéletes stb.. Mikor elbucsuztunk odahajolt h adjon egy puszit. Erre megkértem, h öleljen meg. Először csak az egyik karjával, majd mkettővel átölelt és simogatott. Tök sokáig így álltunk majd mondta, h ne higyjem azt, h nem érez irántam semmit. Közöltem vele, hogy ezt ő állítja be így... Odabújtam hozzá, és tök fátyolos lett a tekintete. Nem tudott rámnézni, azt mondta érez még irántam dolgokat. Majd hirtelen közölte, hogy ezt itt monst fejezzük be, és akkor ő most elmegy... tök zavarba volt, láttam rajta, hogy teljesen felkavartam...
2009. dec. 6. 17:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hagyd a fenébe, bármilyen nehéz, ne találkozz vele, ne válaszolj neki, vegyél új telefont, vagy cseréld le a számodat, és mondd meg mindenkinek, hogy ne merjék megadni neki!Ha te önként vágod el magad tőle sokkal könnyebb lesz, ha ott van a telefonodban, akkor úgy is fel fogod hívni, mert nem bírod, úgy is fogsz neki smst küldeni.Töröld le és ki mindenhonnan, iwiwről, msnről, stb..

Könnyebb, ha nincsen ott a késztetés,ha nem látod mindig, hogy ott van..

Adj időt magadnak és neki is.Így nem lesz vége soha, csak ebben a semmien kapcsolatban-nemkapcsolatban lesztek.

és tanácsként írom, nem kioktatásként.

2009. dec. 6. 18:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek én is egyet. Hagyd a francba, jobbat érdemelsz! Sok sikert!
2009. dec. 6. 19:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Elhagyott, mert sokat vitatkoztatok? El már válóok? Meg sem próbáltátok a házasságotokat helyrehozni? Mindjárt válni? Hány évesek vagytok, és hány évet töltöttetek el együtt? Ha ezt ilyen könnyedén rúgtátok szét, a házasságkötésetek is meggondolatlan volt. Legközelebb (tapasztattal a hátad mögött) meggondoltabb, óvatosabb legyél.
2009. dec. 6. 19:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Még nem tud elengedni téged, de már nem is akar (csak) veled maradni. A saját érdekedben ne menj bele ebbe a játékba, ami (sajnos) arról szól, hogy kerüljön ki Ő a legkellemesebben ebből az egészből.(Például minél hosszabb ideig megtartva mindkettőtöket.) Többszörös tapasztalatból beszélek.
2009. dec. 6. 22:44
 25/25 anonim válasza:
Ez egy kőkemény játszma. Aki így beszél egy nővel, csak mert randizni megy, hogy d*gasd szét magad, az egy bunkó állat, még ha szépnek is tart. ő is csak szétd*gni képes egy másikat, mert értékelni nem tudja benne az embert, a nőt. Ha imponál neked és emeli az adrenalin szinted ez a verseny a másik csajjal, akkor ez a játék neked való - de nem hiszem..
2010. ápr. 25. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!