Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete hagyott el a férjem, azóta ma találkoztunk először! Mire véljem a viselkedését?
randiztam, mert nem fogok itthon ülni és az eremet vagdosni meg telesírni a párnámat. Megismertem egy srácot, de megmondtam neki, h nem akarok tőle semmit, nekem ehhez idő kell. Ha ezt elfogadja, akkor mint haverok találkozhatunk, de ennyi.
Igen én voltam, aki azt írta...
Probald meg elfelejteni a ferjedet, hidd el, hogy o nem szeret teged! Mar reges-reg el kellett volna valnotok, de meg mindig nem tettetek meg. Azt irtad korabban, hogy egyfolytaban veszekedtetek mar.
Hagyd, had menjen, te pedig varjal az igazira! Mennyi idos vagy? Miert nincs gyereketek meg?
rendesen kioktattok...
Szóval én még szeretem, és tudom, hogy hagyni kéne, főjjön a saját levébe, de hát a szívem egyenlőre még erősebben dominál, mint az agyam. Nem azt mondtam, h holnap visszafogadom, és azt akarom, h visszajöjjön, úgyh nem értem miért kell ilyeneket írni... Egyszerűen megkérdeztem mit gondoltok erről. Azt hittem itt tanácsokat lehet kérni, de csak oltogatni tudtok. Bocsánat, hogy jól esett, h a férjem megjegyezte, h jól nézek ki! Majd még ezért is verem a fejem a falba...
Vadászösztön.
Ő akar leni az erősebb kutya.Ennek semmi köze a féltékenységhez.
Egyébként attól,hogy téged szépnek tart a nőcit is tarthatja szépnek.Sőt tuti,hogy még rengeteg nőt fog szépnek látni ezután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!