Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tiszta ideg vagyok anyumtól....

Tiszta ideg vagyok anyumtól. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A férjemmel és a lányunkkal élek abban a lakásban ami anyumé. Eddig nem volt sosem itthon, a munkájából kifolyólag. Teljesen meg voltunk így 3asban. Semmi vita-csak ami máshol is van-én itthon a babával, mindig rend és főtt étel várta haza a férjem. Anyum hazajött, nem dolgozik most már többet, én meg megőrülök tőle. Hangosan hallgatja a tévét, mindenre megjegyzést tesz, kupit hagy maga után, nem is kicsit úgyhogy egész nap takarítok. Beleszól mindenbe és a lányunkkal (unokájával) is úgy bánik, ahogy nem kellene. Múltkor ráütött a kezére. Rögtön szóltam neki, hogy ezt befejezheti, mert én vagyok az anyja és én nem veréssel nevelem (ő engem megvert párszor amikor kicsi voltam). Ha szólok neki, akkor megsértődik és elvonul sírni, hogy őt nem szereti senki, meg miért szólok rá? Értem én, hogy el kellene költöznünk, de egyenlőre még nincs annyi pénzünk. Talán fél év múlva, de addig???

Bocsi, hogy hosszúra eresztettem.

2011. dec. 9. 13:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem hírdethetjük meg. Igazából hol ezt mondja, hol azt. Egyszer azt mondta, hogy eladja, hogy vesz egy kisebbet, aztán azt hogy elcseréli, aztán azt, hogy itt marad. Nem tudom. Ez is olyan téma nála, amiről nem lehet vele normálisan beszélni. Persze takarítok rá is, meg főzök neki is, ez nem probléma. Inkább az a viselkedés zavar, mintha el akarna üldözni maga mellől.
2011. dec. 9. 14:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Én itthon dolgozok.
2011. dec. 9. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Jól lehordtátok szegény kérdezőt. Én nem azt látom, hogy azzal van problémája, hogy takarítania kell. Azért ok, hogy felnevelte, stb az anyukája, de szerintem alkalmazkodni lehet egymáshoz. Én is anyukámékkal élek a fiammal, de anyu soha nem szólna bele a gyereknevelésbe, maximum tanácsot ad. Ráütni sem próbált soha, igenis ne üsse senki a gyerekemet, ha én sem teszem. A TV bömböltetése is olyan dolog, hogy egy kis empátia kellene az anyuka részéről, szerintem nem olyan nagy dolgokat kér a kérdező az édesanyjától, amit megterhelő lenne teljesíteni. Ha meg beszáll a rezsibe, megveszi az ennivalót is, szerintem a minimum, hogy az anyukája is figyeljen oda rá és a kisunokájára. Most tényleg, olyan nagy dolog a TV-t halkabban hallgatni, a tányéromat a mosogatóba tenni, a szennyest a szennyes tartóba? Azért mert felnevelte joga van bármihez? Ti is így fogjátok a gyereketeket befogadni magatokhoz, ha ne adja a jó Isten szükségessé válik, hogy kuss legyen, felneveltelek, az van amit én mondok?
2011. dec. 9. 14:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, jól látod a lényeget.
2011. dec. 9. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Karácsonyra vegyetek neki egy vezeték nélküli fejhallgatót.

Amúgy azért nem tud dönteni mert ha eladja ti hova mentek a gyerekkel, mert panel árából 2 lakás nem jön ki

és jelenleg vállság van mostanság senki se vesz lakát.

2011. dec. 9. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!