Tiszta ideg vagyok anyumtól. Mit tehetnék?
A férjemmel és a lányunkkal élek abban a lakásban ami anyumé. Eddig nem volt sosem itthon, a munkájából kifolyólag. Teljesen meg voltunk így 3asban. Semmi vita-csak ami máshol is van-én itthon a babával, mindig rend és főtt étel várta haza a férjem. Anyum hazajött, nem dolgozik most már többet, én meg megőrülök tőle. Hangosan hallgatja a tévét, mindenre megjegyzést tesz, kupit hagy maga után, nem is kicsit úgyhogy egész nap takarítok. Beleszól mindenbe és a lányunkkal (unokájával) is úgy bánik, ahogy nem kellene. Múltkor ráütött a kezére. Rögtön szóltam neki, hogy ezt befejezheti, mert én vagyok az anyja és én nem veréssel nevelem (ő engem megvert párszor amikor kicsi voltam). Ha szólok neki, akkor megsértődik és elvonul sírni, hogy őt nem szereti senki, meg miért szólok rá? Értem én, hogy el kellene költöznünk, de egyenlőre még nincs annyi pénzünk. Talán fél év múlva, de addig???
Bocsi, hogy hosszúra eresztettem.
Karácsonyra vegyetek neki egy vezeték nélküli fejhallgatót.
Amúgy azért nem tud dönteni mert ha eladja ti hova mentek a gyerekkel, mert panel árából 2 lakás nem jön ki
és jelenleg vállság van mostanság senki se vesz lakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!