Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel hogy...

Hogyan dolgozzam fel hogy meghalt?

Figyelt kérdés
Hogyan fogjam fel, dolgozzam fel hogy meghalt az apám? Már 2 hónapja, de még mindig nem tudom felfogni, állandóan vele álmodok, és azt várom h egyszer előttem álljon. Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérem írjon!
2011. dec. 8. 22:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
12.06 Sajnálom anyukádat, de hidd el, hogy jobb lesz. November óta még nagyon rövid idő telt el, ehhez hónapokra és évekre van szükség. Most talán még nehezebb neked az ünnepek miatt, még jobban érzed a hiányát, de majd lassan fel tudod dolgozni, helyére kerülnek a dolgok. Mindig benned lesz a hiánya és nagyon sokat fogsz gondolni rá, de már nem fog belehasadni a szíved. Ezen semmi más nem segít, mint az idő.
2011. dec. 13. 12:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem apu pont a 10. szülinapomon halt meg! :(
2012. jan. 20. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!