Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hiányzik a kutyusom aki...

Hiányzik a kutyusom aki meghalt, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 00:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Várjál két hetet, aztán menj el a sintértelepre vagy valamelyik menhelyre és azt a kutyust vidd el, aki nagyon el akar menni veled. Ez a legjobb a fájdalomra, én is ezt tettem.
2010. dec. 13. 00:55
 2/13 anonim válasza:
11%
majd veszel egy újat.
2010. dec. 13. 02:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
várj még a következő kutyussal,mert az elpusztult kutyusodat fogod keresni az új jövevényben,és ha nem találod meg benne,akkor nem biztos hogy szeretni fogod.adj időt magadnak.
2010. dec. 13. 04:48
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Csinálj neki virtuális sírhelyet. www. petmenny.hu-n. Gyújts érte gyertyát minden nap. Én is ezt teszem. Így könnyebb elviselni.
2010. dec. 13. 05:44
 5/13 anonim ***** válasza:
6%

Gyászolni nem kell az csak nehezíti.

Vegyél egy aranyos kutyakölyköt és boldog leszel újra.

"Z"

2010. dec. 13. 06:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam. Pár hónappal később hoztunk egy új kutyust haza. Nagyon aranyos volt, az első két napban mintha csak körülötte forgott volna a világ. Aztán önkéntelenül is el kezdtem keresni az előző kutyusunkat, ám a kettő között nem volt semmi hasonlóság. De nem is volt baj, én így is megszerettem :)
2010. dec. 13. 06:56
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Szerezz be egy barátot/barátnőt aki eltereli a figyelmet.
2010. dec. 13. 08:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem miatta!

A kutya valóban annyira hozzá tud nőni az emberhez, hogy olyan, mintha a gyereke lenne. Elvesztése valóban nagy bánat. Ugyanúgy megéli vele kapcsolatban az ember az ún. "gyászmunka" különféle periódusait, stádiumait.

Ha idős volt az eb, akkor természetes, ha időelőtt, fiatalon pusztult el, akkor még fájóbb.

Ezen egyedül az idő segít.

Igazi kutyás olyat nem mond, hogy azonnal vegyél/vigyél másikat. Akkor legyen újra kutyád, ha az előzőt lezártad, elfogadtad és újra kész vagy arra, hogy legyen egy kutyusod.

Ezek érző élőlények, tehát nem olyan, mintha valaki összetöri a kocsiját és vesz egy másikat.

2010. dec. 13. 08:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is meghalt a kutyusom szeptemberben, én úgy dolgoztam fel, hogy rá egy hétre hoztam egy másik kölyköt (van még rajta kívül három kutyusom). Nem felejtettem el a másikat, máig megsiratom (mert a képe is kint van) de a kölyök segített feldolgozni. :)

2010. dec. 13. 08:55
 10/13 zsuzsabazsa ***** válasza:

Amikor az én kutyám is meghalt igaz már jó régen volt. Nekem is ajánlgattak kutyát innen is onnan is. Kicsit is nagyot is. Időset is fiatalt is. Erre azt válaszoltam nem kell.

Eljön az az idő magától is amikor egy bizonyos kutya rám talál. 2-hónap múlva úgy is lett. Találtam az utcán egy gyönyörű 2 éves Német juhász kan kutyát.

2010. dec. 13. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!