Szenteste meghalt a nagyapám. Hogyan dolgozzam fel?
Nagyon sajnálom, részvétem!:(
Nekem is meghalt az egyik nagyapám, de őt soha nem láttam, elvileg alkoholista volt. A dédim is meghalt, de vele is kevésszer, talán 3-4 alkalommal találkoztam.
Ha eszedbe jut, gondolj arra, hogy most jobb helyen van, vagy hogy más testben él, vagy valami ilyesmire, de ne szomorkodj (márha ez lehetséges).
Részvétem:/
Hát nem tudom,a temetésen nagyon rossz lesz.Én eddig 3an voltam,egyszer dédapámén,akkor kicsivel fiatalabb voltam mint Te,meg kétszer nevelőapám nagyszüleinek a temetésén.Azon nem is bírtam végig ott lenni,főleg akkor nem,mikor a mamáját temettük és ott volt a papája is és hallottam,hogy ő sem akar már élni tovább:/..egy hétre rá Ő is meghalt:/..szóval ez a temetés nem a legjobb dolog.Egyik barátom nyáron halt meg,de nem bírtam ki menni a temetésére,nem bírtam volna állva maradni:/
Részvétem :'(
Én amikor 10 éves voltam akkor a dédim temetésén voltam és egyfojtába sírtam....:/
16/L
Részvétem. :(
Hát nekem az 1ik papám pár hónapos koromban halt meg, rá már nem is nagyon emlékszek. :( A másik 5 éves koromban...akkor szinte még fel sem tudtam fogni, hogy milyen ha meghal az ember, temetésre nem is vittek el. Aztán a dédipapám 10 éves koromban halt meg, és ő is szenteste. :( hát...az ő temetésére sem vittek el. Szerintem így jobb is volt..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!