Miért nem szeretik ezt a szülők, töbi lent?
igen fiú vagyok!
de nagyon félek erről beszélni a szüleimmel
egyébként n is jobban hajlok ez a stílus felé pl.
-felrakok a oldalamra olyan szar láncokat
-feketébe járok
-és állandóan valahogy szomorú vagyok amit persze nem akarok
jo ez még semmi extra,bár nem kéne szomorunak lenned 11 évesen.hacsak nincs tényleg szar életed.és a tényleges emo stilus felé se kéne elmenned, szerintem nagyon gáz.legalábbis akikkel én futottam össze....eleve ez a szembe fésült haj amit folyton dobálnak a fejükkel hogy kilássanak, idegesitö.másodszor vagdossák magukat,egyszer a héven elöttem ült egy csaj meg egy pasi,és a pasi csukloján volt vmi karcolás. erre a csaj: hüüüüüüüüüüüüü de baróóóóóóóóóóóó !!!! macska vagy penge?na már ez a kérdés is..... ha más inkább hasonlit macskára akkor az már azért is gáz mert nem nagy kunszt egy macskakarmolást bekercolni és dicsekednek vele. mélyebbre meg ugysem mernek vágni.de a lényeg. szoval igen! a macskakarmolás menö!
az már mellékes hogy szarrárugdosták a lábam és a nadrágom, meg feltették az ülésre a koszos cipöjüket... ok ezt más is csinálja. de azért durva hogy ennyire le se szarják hogy a másikat összekoszolják. az ülést még leszarom..
föleg az felháborito mikor engem emoznak le holott közelébe nem vagyok a stilusnak.csak az ismeret hiánya ugye.
nyilván nem mindneki ekkora barom gondolom,de én csak iyleneket vonzok valahogy.
Háát én is ilyen zenéket hallgatok, igaz hogy én 15 vok, de a szüleim akkor se szeretik, mert hogy csak össze-vissza ordibálnak benne meg hogy ez nem is zene, de úgy vagyok vele had mondják egyszer úgy is megunjákXD
15/L
igy van ha leállsz velük vitázni ugyse lesz vége.hiába mondasz érveket ök nem érti ezt. ez náluk már tulmegy az átlagos stiluson. ez már az extrém kategoria ami polgár és szülöpukkasztással jár. még hanem is szándékosan. és akonek nem rocker az apja az sziv....
az enyém a mulatosat szereti....hálisten nem hallgatja sürün
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!